• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonunda Önerinilerinize İhtiyacım var

darksoulriver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
3.912
2
116
Diğer
Merhaba kızlar
Ev yaptırıyoruz ve kısmetse bikaç ay sonra bitçek.Ben beyaz mutfaklara bayılıyorum ama arkadaşlarım beyaz mutfakların dolapları gün geçtikçe sararır diyorlar. Çamaşır suyu veya çeşitli temizleyiciler kullansan bile bikaç yıl içinde dolap kapakların sararacaktır diyorlar :(( Hevesim kırıldı benim de.
Oysa hayalini bile kurmuştum. Yerler gri fayans olcaktı. Mutfak dolaplarım beyaz,tezgahım beyaz veya siyah granit, ara fayanslar da mozaik olcaktı.Gri-siyah-beyaz mozaik taşlardan oluşçaktı.
En iyisi kahverengi tonlarıda mutfak yaptır diyolar.Böylesi daha kullanışlı diyolar.Offf kafam çok karıştı.Bi yandan heveslendiğim gibi yaptırmak istiyorum.Ama bi yandan da kullanışlı olmasını istiyorum.Çalışan bi bayanım, sürekli onları temizlemekle vakit kaybedemem :(

Kırık beyaz da olabilir mutfağım. ama kararsız kaldım.Sizlerin tecbürbelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var. Lütfen cevap yazın...... :(

BENİM mutfağım kırık beyaz 10 yıldır hala kırık beyaz modası da geçmiyor mutfak geniş ve ferah duruyor ancak beyazı bilemem yine de fazla ton kaybına uğrayacağını zannetmem

BENİM mutfağım kırık beyaz 10 yıldır hala kırık beyaz modası da geçmiyor mutfak geniş ve ferah duruyor ancak beyazı bilemem yine de fazla ton kaybına uğrayacağını zannetmem

Ohhh beee.Nihayet beyaz mutfakla ilgili olumlu bir yorumda bulunan biri çıktı karşıma. Teşekkür ederim.Ben de zaten kırık beyaz mutfaklardan daha çok hoşlanıyorum

YAptırdığın malzemeye göre değişir ama sararacağını sanmıyorum canım.Hele şimdiki temizlik malzemeleriyle olma olasılığı çok az bence.

YAptırdığın malzemeye göre değişir ama sararacağını sanmıyorum canım.Hele şimdiki temizlik malzemeleriyle olma olasılığı çok az bence.

Temizlik malzemeleri bile sarartır diyolar yaaa. peki hangi malzemeyi önerirsin?
bi de her ne kadar güzel görünse de lake yaptırmayı düşünmüyorum, el izeri açısından iyi olmaz sanki.
Yarı mat ve kırık beyaz olmasını istiyorum ben.Malzeme hakkında pek bi bilgim yok ama sözleşmede MDF yazıyor.
Evimizin daha kaba inşaatı bitmedi ve ancak 2-3 ay sonra mutfağa sıra gelir. Ama şimdiden fikir sahibi almak istedim.

daaarrrkkkk merhaba.:1: ben de bayaza bayılırım,güvendiğin biyerse ve kaliteli bi malzemeyse hiçbişey olmaz.benim dayım da vardı bembeyaz durdu yıllarca.onun malzemeside sac dan yapılmıştı. muhteşem üçlü olur siyah beyaz ve grii. güzel bi seçim.can sağlığıyla oturun canım

daaarrrkkkk merhaba.:1: ben de bayaza bayılırım,güvendiğin biyerse ve kaliteli bi malzemeyse hiçbişey olmaz.benim dayım da vardı bembeyaz durdu yıllarca.onun malzemeside sac dan yapılmıştı. muhteşem üçlü olur siyah beyaz ve grii. güzel bi seçim.can sağlığıyla oturun canım

canım şimdiye kadar hep klasik pastel tonlar kullandım mutfakta. ve çevremde de en çok bu renkleri görüyorum.zevk meselesi tabi ama sıkıldım bu renkten.kiracı olunca mecbur katlanmak durumundaydım bu zamana kadar.

ama madem kendi evimi yaptıryorum, dişimi sıkıp istediğim gibi bişey yaptırmak istiyorum.ve çok hevesim var beyazda.

banyoyu da bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum. aslında yerleri de gri-beyaz damalı yaptırmak isterim ama sanırım göz yorucu olur.en iyisi yerleri sadece gri fayans yaptırmak. ve derzlerini de kesinlikle gri ya da yaptırcam

darkcım

ben mutfağımı yaptırdım daha kullanmak nasip olmadı yeni evime yaptırdım

tam tarif ettiğin gibi yaptırdım
süt beyaz mebran kapak adı hıgh gloss tezgah granit star galxy

cam mozaikta siyah beyaz

eğer böyle bi mutfak istiyorsan kesinlikle yaptır

ayrıca kaliteli malzeme asla sararma yapmaz

temizlik malzemeside mr.musle sık 2 dakka bekle mikrofiber bezle sil ışıl ışıl parlar

şuanki mutfağım parlak krem hiç bi sorun yaşamadım

ama kesinlikle parlak yaptır

matlarda yağ lekelri çıkmıyo

darkcım

cam mozaikta siyah beyaz

temizlik malzemeside mr.musle sık 2 dakka bekle mikrofiber bezle sil ışıl ışıl parlar

offf tam hayalimdeki mutfak boshayallersmile
ama ben kapaklarının parlak yüzey olmasından korkuyorum, parmak-el izleri kalır diye. gerçi onları da silmesi kolay oluyormuş.diğer pürüzlü yüzey mutfak dolaplarından şikayetçi olan tanıdıklarım da var. kafam karışık yani. ama burdaki yorumları okuduktan sonra en iyisi istediğim gibi yaptırayım mutfağımı opuyorumnanaktan
eğer mümkünse mutfağının foto.sunu ekler misin bi ara canım?

offf tam hayalimdeki mutfak boshayallersmile
ama ben kapaklarının parlak yüzey olmasından korkuyorum, parmak-el izleri kalır diye. gerçi onları da silmesi kolay oluyormuş.diğer pürüzlü yüzey mutfak dolaplarından şikayetçi olan tanıdıklarım da var. kafam karışık yani. ama burdaki yorumları okuduktan sonra en iyisi istediğim gibi yaptırayım mutfağımı opuyorumnanaktan
eğer mümkünse mutfağının foto.sunu ekler misin bi ara canım?

canım şuan tam bitmedi yani sadeve evye bataryası takılmadı ama o haliyle gidince çekicem canım belkide ben gidene kadar takılır

kesinlikle mat yaptırma
hem parlağı hemde matı kullanmış biri olarak söylüyorum
parlağı yalandan sil ışıl ışıl
ama mat adamı krize sokuyo

canım şuan tam bitmedi yani sadeve evye bataryası takılmadı ama o haliyle gidince çekicem canım belkide ben gidene kadar takılır

kesinlikle mat yaptırma
hem parlağı hemde matı kullanmış biri olarak söylüyorum
parlağı yalandan sil ışıl ışıl
ama mat adamı krize sokuyo

işte bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
teşekkür ederim.

arkadaşlar lütfen tecrübelerimizi paylaşalım

mat mebran kapak çikolata rengi dolap yaptıran komşum çok memnun asla iz yapmıyo leke tutmuyo sağlamda bir malzemeymiş
ancak ben bi türlü içime sinen malzemeyi bulup karar veremedim başka mutfak yaptıran yokmu tecrübelerini paylaşsın lütfen gerçekten çok yardımcı oluyo burası

mat mebran kapak çikolata rengi dolap yaptıran komşum çok memnun asla iz yapmıyo leke tutmuyo sağlamda bir malzemeymiş
ancak ben bi türlü içime sinen malzemeyi bulup karar veremedim başka mutfak yaptıran yokmu tecrübelerini paylaşsın lütfen gerçekten çok yardımcı oluyo burası

Sen ne renk yaptırmayı düşünüyorsun canım?

darkcım

cam mozaikta siyah beyaz

Canım benimde yarın mutfagım geliyoo
bende aynıı biraz seninkine benzer yaptırmışımm
malzemeler şunlar
kapaklar beyaz pvc olacakk
ama herkezz kk da lake kapak diyorlar bunaa ama ben lake deyincee banaa onun kalitesiz olduğunuu söyledilerr pvc nin daha iyi olduğunu söyledilerrr
granit tezgah glaxs star alınlı olacak
tezgah arası siyah beyaz gri cammozaik olacak
baza siyah pvc yada gri olacak
umarım gzel olur bnimkideeee

Ay dolaplar geldii ama nasıl birşey çıkack bilmiyorumm
sankii şimdilikk güzel olmıyacak gibii geldii inşallah güzel olurrrrr
altlar hep cam olacak üstler dolap
yukarıya doğru açılacaklar
mutfaga girdiğimde güzel bir mutfakla karşılaşmak istiyorummmm inşallah olurrr

Canım benimde yarın mutfagım geliyoo
bende aynıı biraz seninkine benzer yaptırmışımm
malzemeler şunlar
kapaklar beyaz pvc olacakk
ama herkezz kk da lake kapak diyorlar bunaa ama ben lake deyincee banaa onun kalitesiz olduğunuu söyledilerr pvc nin daha iyi olduğunu söyledilerrr
granit tezgah glaxs star alınlı olacak
tezgah arası siyah beyaz gri cammozaik olacak
baza siyah pvc yada gri olacak
umarım gzel olur bnimkideeee

yaaaaa tam istediğim gibi mutfak sizinkiler.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
bize de fotoğraflarını görmek nasip olur mu acaba :))

mutfağın küçükse zaten koyu renk yaptırma kırık beyaz güzel olur bide şu aralar üst dolap farklı renkli alt dolapfarklı renk olan mutfaklarada bak onlarda çok şık hem iki renk kullanma olasılığın oluyo bende üst dolaplarımı kırık beyaz alt dolaplarımı abanoz yaptırıcam çocuk falan olunca elleri alt dolaplara rahatlıkla yetişir o yüzden alt dolapları koyu renk istedim

yaaaaa tam istediğim gibi mutfak sizinkiler.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
bize de fotoğraflarını görmek nasip olur mu acaba :))

saüol canım inşallah seninde olurr
taktılar dün amaa ara fayanslar kaldıııı
tam bitince daha güzel gözükür inşallah yoksa böyle iskelet gibiii
yüklüyebilirimm inşallah amaa resim olaylarından anlamıyorumm hiç

Back
X