• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dekorasyonum için neler önerirsiniz ?

Agaricus

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
109
8
318
merhaba arkadaşlar yeni mutfak yaptırıyorum yarın takılacak kısmetse.mutfak dolabım beyaz parlak kapak,tezgahım siyah çimstone,duvarlarım kumbeji,yer kalebodur kemik beyaz,tezgah arası karosu da siyah lı beyazlı mozaik(aslında tezgaha uysun diye sırf siyah istemiştim fakat mutfağım ışık almadığı için mecbur karışık seçtim)neyse sizden istediğim masa ne renk ve nasıl olmalı,tül nasıl ve ne renk olmalı,halı ne renk olmalı konusunda bana yardımcı olmanız acil fikirlerinize ihtiyacım var herkese tşk:61:

canımcım bence masan kırmızı olsun, beyaz parlak masa yada cam masa olup, sandalyeleri kırmızı olabilir.. halında kırmızılı grili olsun tüllerinde gri olsun... ama gri tül güzel olmuyo herzaman,,kirli gibi durabiliyo,,siyah füme tül falan olmaz sonuçta mutfak orası aydınlık olması lazım.o yüzden beyaz tül içinde gri detaylar da olabilir.hayırlı olsn güle güle oturun

Son düzenleme:
canımcım bence masan kırmızı olsun, beyaz parlak masa yada cam masa olup, sandalyeleri kırmızı olabilir.. halında kırmızılı grili olsun tüllerinde gri olsun... ama gri tül güzel olmuyo herzaman,,kirli gibi durabiliyo,,siyah füme tül falan olmaz sonuçta mutfak orası aydınlık olması lazım.o yüzden beyaz tül içinde gri detaylar da olabilir.hayırlı olsn güle güle oturun

canım teşekkur ederim fikrin için.Ben de cam masa sandelyeleri kırmızı düşünmüştüm mutfakçım kırmızı masa olursa içeriye giren mutfağa değil masaya bakar tum dikkatleri masa toplar dedi ondan vazgeçtim.mutfağım ışık almıyor beyazın dışında tum renkler kapalı gösterir beyaz jaluzi düşündüm zebra da duşunmuştum fakat gözumu ileride gözumu yorar diye vazgeçtim.halı grili olabilir evet sağol:)

Oncelikli cok zevkli bi mutfak tasarimi.gule gule kullan.

Masan cam olabilir, beyaz ve siyah renkte sandalyelerle tamamlabilir; 2 beyaz 2 siyah.
Ya da masan beyaz olabilir, sandalyeler de bu sene moda seffaf renklilerden; siyah, gri, beyaz ve tamamen seffaf olabilir. Gulben ergen in trt de yayinlanan sabah programinda var dedigim sandalyelerden :61:

:28:
Oncelikli cok zevkli bi mutfak tasarimi.gule gule kullan.

Masan cam olabilir, beyaz ve siyah renkte sandalyelerle tamamlabilir; 2 beyaz 2 siyah.
Ya da masan beyaz olabilir, sandalyeler de bu sene moda seffaf renklilerden; siyah, gri, beyaz ve tamamen seffaf olabilir. Gulben ergen in trt de yayinlanan sabah programinda var dedigim sandalyelerden :61:

teşekkur ederim canım guzel duşuncen için değişik geldi bana fikrin olabilir sabah gulbeni izlemeliyim

hu huuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşlar yardımcı olacak olan yok mu?

arkadaşlar mutfağım takıldı içime sinmeyen bazı şeyler olsada yine de memnunum.Tül olarak zebra tül yaptırdım masa siyah cam sandelyeleri de siyah deri ,halı olarak daha karar veremedim nasıl bir halı seçsem acaba?shaggy halı nasıl olur kızlar mutfakta kullanışlı olur mu?

arkadaşlar mutfağım takıldı içime sinmeyen bazı şeyler olsada yine de memnunum.Tül olarak zebra tül yaptırdım masa siyah cam sandelyeleri de siyah deri ,halı olarak daha karar veremedim nasıl bir halı seçsem acaba?shaggy halı nasıl olur kızlar mutfakta kullanışlı olur mu?

bahsettiğin şekilde mutfak dolabı yaptırıyorum bende..beyaz parlak membran kapaklar ve siyah tezgah..ama ben henüz ara mozaiğe, masaya ve halıya karar vermedim..yalnız burda resmini gördüğüm bazı mutfaklarda dikkatimi çekti cam mozaik içinde siyah renk tercih etmiyeceğim..güzel durmamış gibi geldi..beyaz ve griden oluşan bişey seçicem..halı için bende shaggy düşünmüştüm ama burda okudum yine..bambu halı da güzel fikir..koçtaşta var diye yazılmış..
senin içine sinmeyen şeyler nedir onu merak ettim..mutfağının resmini koyabilirmisin hem bana da fikir olmuş olur..

Back
X