MUTFAK DEKORASYON YARDIM (RESİMLİ)

yesa

...
Pro Üye
24 Temmuz 2008
25.481
44.482
Merhaba arkadaşlar,

Burada bir kaç arkadaşın mutfak bulaşık sepetini kaldırdığını öğrenince ben de yapayım dedim, ancak şu an gözüme çok boş görünüyor, tezgah üstünü kalabalık hiç sevmiyorum ama böyle de tam olmadı,

Neler yapabilirim acaba? (Elektronik aletleri ya da baharat takımlarını açıkta sevmiyorum bunların haricinde önerisi olan var mı?)

Bir de genel yorum yapabilirseniz çok mutlu olurum (evimiz kira bu arada

Şimdiden çooo...ooookk teşekkürler....

Son düzenleme:
canım bence gayet derli toplu böyle durması. yağdanlık koyabilirsin ocak yanında kullanmak için ya da şu yemek karıştırdığın kaşıkları koymak için olan porselen-cam şeylerden alabilirsin. ben bulaşık sepetini hiç sevmem bulaşığı yıkarım on dk sonra rafına kaldırım ben kullanırım altına. sıkıp asarım onu da. zaten makine varken koca sepete gerek yok bence.

canım bence gayet derli toplu böyle durması. yağdanlık koyabilirsin ocak yanında kullanmak için ya da şu yemek karıştırdığın kaşıkları koymak için olan porselen-cam şeylerden alabilirsin. ben bulaşık sepetini hiç sevmem bulaşığı yıkarım on dk sonra rafına kaldırım ben kullanırım altına. sıkıp asarım onu da. zaten makine varken koca sepete gerek yok bence.

Çok teşekkürler cevap için, ben de bu sabah kaldırdım, gözüm alışmadı konu açayım dedim, sanırım zamanla alışır, musluğun sağ tarafı boş kaldı gibi geldi ama oraya konulacak bir şey de bulamıyorum:KK43: öneriler için teşekkürler canım.

bence gayet derli toplu haa ben tercih edermiydim hayır nedenine gelince .. bacım benim mutfak o kadar dolukii.. kupalar bardaklar.. tezgah üstü biblolar enemmm o yüzden bu mutfağın bana göre bom boş geldi ..iyi oturmalar ve güzel yemek pişirmeler..BİDE o sepetli olan dolabını çokkkk beğendimm..

bence gayet derli toplu haa ben tercih edermiydim hayır nedenine gelince .. bacım benim mutfak o kadar dolukii.. kupalar bardaklar.. tezgah üstü biblolar enemmm o yüzden bu mutfağın bana göre bom boş geldi ..iyi oturmalar ve güzel yemek pişirmeler..BİDE o sepetli olan dolabını çokkkk beğendimm..

cevap için çooook teşekkürler, ben tezgah üstü ne kadar boş o kadar iyi diyenlerdenim ama senin bibloları da merak ettim ya da çiçek falan varsa tezgah üzerine koyabileceğim resim atabilir misin?

bak canım bunun tahta kaşıklısı var bende.
surahiler-jpg.47798

sanırım ben ev eşyaları satan bir yere gidip oraya olacak bir şeyler arayım bulaşıklık olmadan gözüm alışamadı.. çok teşekkürler resimler için...

Ben fotoları göremedim ama tezgah üstü boş sevenlerdenim.küçük saksıdaki yapay çiçekler moda onlardan koyabilirsiniz.

Ben fotoları göremedim ama tezgah üstü boş sevenlerdenim.küçük saksıdaki yapay çiçekler moda onlardan koyabilirsiniz.

aynen ben de öyle yaptım canım, her şeyi kaldırdım iki köşede yapay çiçekler, musluğun hemen yanında da bir kaç parça sünger, deterjan vs koymak için bir şeyler :)

X