• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak çizimlerime yardıma gelın kızlar

keleback

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
449
50
118
selam kızlarr ben evlenıcem ve mutfak yaptırıyorum sızlerınde fıkrıne basvurmak ıstedım çizimmler alttakı gıbı olucak, renkler alt dolaplar murdum ust dolaplar beyaz ya da krem sizce çizim nasıl ve renkler nasıl olur
$ismail şahin 4.webp$ismail şahin 3.webp
fikirlerınızi beklıyorum bırde bu dolaplar yeterlı mı size ???

selam kızlarr ben evlenıcem ve mutfak yaptırıyorum sızlerınde fıkrıne basvurmak ıstedım çizimmler alttakı gıbı olucak, renkler alt dolaplar murdum ust dolaplar beyaz ya da krem sizce çizim nasıl ve renkler nasıl olur
Eki Görüntüle 309488 Eki Görüntüle 309489
bu çizimi nerede yaptırdınız bence beyaz üste iyi olur

tüm mutfakçılar bu tarz çizimler yapar fakat sözleşme yapmadan bazıları çizimleri size vermez. hazır modüller kullanıyorlar zaten çizim için.
bu çizimde solda tek başına duran kiler sanırım. bence buzdolabı orada olsa daha iyi olurdu ama kilerin menteşe yapısı gereği sola ve geniş açıyla açılması gerekiyor. ve bu durumda yerleri değiştirilemez. bence mutfağınızın alanı için en uygun çizimi yapmışlar

bu çizimeki mutfak ile benim mutfağım birbirine çok yakın diyebilirim buzdolabı ile tezgah arasında benim boy kilerim var sizin orda o kadarlık bir boşluğunuz yok gördüğüm kadarı ile buzdolabı ile yer değiştirebilirsiniz kileri kendi mutfağımdan yola çıkarak size yine bir fikir vermek isterim naçizane.Fırınımı özellikle ocak altına yaptırmadım bebeğim var küçük ocağın sonundaki duvar tarafındaki dolaplarınız yani ordaki tezgaın üzerine fırını onun üzerinede mikrodalgayı koydurdum yani altta dolap çekmeceleri sırası ile fırın mikrodalga en üstte yine bir dolap yukarı açılan kapaklı bu şekilde çok kullanışlı oldu size ayrıca tavsiyem alt dolapları kapak yerine derin çekmece olarak düşünmeniz köşeyide kırma kapak yaptırmanız ben mutfağımı yaptırırken hep kendimi düşündüm neyi nerde daha iyi kullanabilirim dedim ve mimarada o şekilde çizdirdim
umarım yardımcı olmuşumdur isterseniz resimde ekleyebilirim.

bence mutfagınızda alt dolaplar mürdüm üst dolaplar parlak beyaz güzel duruyor kulplarınız cok buyuk olmasın ön plana onlar cıkmasın güzel görünüyor bitince paylaşırsanız seviniriz bende iç mimarım şimdiden güle güle kullanın

Back
X