mutfağımın şeklini değiştirdim arkadaşlar!

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
$026.webp$036.webp

arkadaşlar daha önce eklemiştim biliyorsunuz, yorumlarınız doğrultusunda yine, yeni bir düzenleme yaptım:9:
yan duran tezgah beni bir süre kullanınca daralttı, yani hem alanı, hem de beni.:9:
şimdiki stil baya kullanışlı oldu gibi, tek sorun bir kişi tv ye arkası dönük oturuyor, masa enineyken her iki sandalyeden de görünüyordu,
aman o da neyse, walla kullanışlı gibi oldu şimdilik bakalım.. o tezgah üstü hiç doluşmuyor artık:)):9:

haydi bakalım bu da yeni hali, umarım beğenirsiniz..:16:

$022.webp$023.webp$024.webp

Hayırlı olsun.

Oradaki dolap sonradan eklenmiş sanırım.
Mutfak eşyalarını ayıklayıp o dolabı tamamen çıkarsan belki daha iyi olur.

Veya en azından fırını ve tv yi o dolabın üzerine alıp,portatif sehpayı çıkarabilirsin.

Bir de sandalyelerini değiştirip,onların yerine (yastıksız) düz krem rengi sandalyeler kullanırsan,daha az kalabalık görünür.
Masanın üzerini muşamba kaplamak yerine,modern ve sade amerikan servisler kullanabilirsin.

mutfağın hayırlı olsun :)

aslındaa o köşedeki katlamalı masayı çıkartıp o parça tezzgahı onun yerine koysan ve tv ile fırını onun üstüne

yan yana koysan daha derli toplu olur ve masana daha geniş yer kalır ve dikine koymak zorunda kalmazsın

masayı dikine koyunca ortamı çok daraltmış ve dağınık göstermiş.

bu şekilde düzenlense daha hoş olur gibi ama tabi sen bilirsin senin zevkin sonuçta :)

aslındaa o köşedeki katlamalı masayı çıkartıp o parça tezzgahı onun yerine koysan ve tv ile fırını onun üstüne

yan yana koysan daha derli toplu olur ve masana daha geniş yer kalır ve dikine koymak zorunda kalmazsın

bu şekilde düzenlense daha hoş olur gibi ama tabi sen bilirsin senin zevkin sonuçta :)

bencede masa kalkmalı:34:

bence mutfağında dolabı kaldırmalısın ve mutfağının dolaplarına aykırı düşmeyecek sandalyeler almalısın canım daha ferah ve geniş görünecek evin.

eskiden tam da öyleydi şekli:9: ama çok herşey üst üste duruyordu. diğer konumdafotolar var canım ordan görebilirsin. yine de teşekkürler yorumun için..

Özel Mesaj Almak İstemediğiniz İçin Buradan Yazma Gereği Duydum..
Konu İle Belki Alakasız Ama Sarı Televizyonunuzun Markası Nedir ? :17:

Back
X