• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfağımı birlikte dekore edelim kızlar :)

aa bu raf tam benim istediğim gibi :D annemlerin eski mutfağı böyleydi açık raflı buna şu senin aldığın güllü tabak gibi bi kaç tabak koysak bir de renkli kavanozlar ne güzel durur di mi :D

var mı acaba hala ikea'da gidince bakayım unutmayayım listeme ekleyeyim :)

evet o sandalye masa takımı çok güzel de ne kadar acıba :/ mudo da abarta abarta suyunu çıkarıyor iyice

geçende şunları gördümdü :D

mudo'da indirimle 945 liraya dü_en odun - ek_i sözlük

mudo'da 1250 liraya sat1lan antik dekoratif kütük - ek_i sözlük
bende senin gibi düşündüm : ) annemden aldğım çiçekli pasta tabaklarını koyarım ve kavanozlarla fotoğraftakiler gibi aksesuarlarla değişik hava yakalarım düşüncesindeyim. bunun için o kırmızı mutfaktan kurtulmam lazm:D

o mutfak masası şu an indirimde 1400 küsür tl cik:D:D
ehehe sözlükcüler doğru demiş valla :D

$güllü-oymalı-şık-halı-örneği.webpbaksana şöyle bi halı olsa mutfağına bence çok güzel durur nette gördüm marka falan bilmiyorum ...ama english home daki halılar da güzel bence..
CASABLANCA SUMMER GOBLEN HALI

aslında bence mutfak için o ince halılar çok kullanışlı oluyo halam almış altı da yapışıyo hiç kaymıyo makinede de yıkanıyo leke tutmuyo daha noolsun ben kalın kalın diye sevdim gittim shaggy aldım bin pişmanım şimde demezsin de ilerde çocuk olunca sen de anlarsın insanın ömrünü yiyo valla...

aslında bence mutfak için o ince halılar çok kullanışlı oluyo halam almış altı da yapışıyo hiç kaymıyo makinede de yıkanıyo leke tutmuyo daha noolsun ben kalın kalın diye sevdim gittim shaggy aldım bin pişmanım şimde demezsin de ilerde çocuk olunca sen de anlarsın insanın ömrünü yiyo valla...
öyle mi diyosun bak bunu pek düşünmemiştim yıkaması temizlemesi kolay olur aslında o inceleri di mi?

ama benim mutfağım seramik yerler ahşap değil soğuk olur mu acaba?

mutfağa dantel perdeye karar verdim ikeadan masa sandalye takımını aldım. mutfağımı gördüm bu arada çok güzel olmuş pembe duvarlarıyla krem dolaplarıyla ♥

bir halısı kaldı onu da sanırım angoradan alacağım. zaten minnoş minnoş aksesuarlarım var mutfak için duvar panosundan saate kadar onlarla birlikte çok güzel olacak galiba heyecanlanmaya başladım iyice :52:

yaa canım heyecanını çok iyi anlıyorum angoradan mutfak için eminim küçük pembe çiçekli zeminide krem olan halılardan beğendin ama mutfakta acayip kirlenir.başedemezsin.rukiyenin fotosunu koyduğu halılara goblen halı diyolar .temizliği de çok kolay .bide apeks halı var makinede yıkanıyo ona da bak istersen.

yaa canım heyecanını çok iyi anlıyorum angoradan mutfak için eminim küçük pembe çiçekli zeminide krem olan halılardan beğendin ama mutfakta acayip kirlenir.başedemezsin.rukiyenin fotosunu koyduğu halılara goblen halı diyolar .temizliği de çok kolay .bide apeks halı var makinede yıkanıyo ona da bak istersen.

evet onlardan beğendim tüm ev için :D

annem de aynı şeyi söyledi. bir de şöyle bi eşy var biz antepten fabrikadan alıcaz halıları oldukça uyguna gelecek. bu kadar güzel halıları uyguna bulmuşken almak istiyorum çünkü english homeda madame cocoda paspas gibi incecik halılara 200 civarı fiyat istiyorlar o fiyata onları almak istemiyorum açıkçası. yine de antep'e gidince bakarım başka modellere de yine de o senin dediklerinden vazgeçemem gibi geliyor :))

angora halının beylerbeyi serisinden kullanıyorum ben yatak odası halılarım angora çok memnunum lekesi hemen çıkıyo yıkadım da bu yaz gayet güzel canım hayırlı olsun güle güle kullan yalnız ilk alındıklarında acayip tüy toz çıkarıyo yerler koyu renkse bayaa zahmetli ama ilk yıkamadan sonra kalmadı o dert de bitti şimdi çok iyi...

angora halının beylerbeyi serisinden kullanıyorum ben yatak odası halılarım angora çok memnunum lekesi hemen çıkıyo yıkadım da bu yaz gayet güzel canım hayırlı olsun güle güle kullan yalnız ilk alındıklarında acayip tüy toz çıkarıyo yerler koyu renkse bayaa zahmetli ama ilk yıkamadan sonra kalmadı o dert de bitti şimdi çok iyi...

ay çok sevindim bunlardan başkasını beğenemem gibi geliyor beylerbeyi ve istanbuldan bi kaç model beğendim hepsi birbirini tamamlıyor zaten. küçük odam dışındaki hep bu halılardan olacak

canım hayırlısı olsun bende country tarzı yapıyorum herşeyimi:):) engilish home o masa örtüsüne bayılmıştım senin gibi:) demek ki country tarzı olanların ilgi alanı engilish home :)

Back
X