mutfağımda böcek...

POLYANNACIK

umutlarım
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
259
77
arkadaşlar merhaba.size danışmak istedğim konu.mutfak dolabımda kuru yufka vardı.duvarlarda mutfak dolaparında küçük siyah böcek görüyordum dışarıdan geldi vs.geçiştirdim sonra dedim bu işte bi sorun var.bide baktım yufka böcek yapmış.oturma odamın duvarında bile gördüm gördüklerimi temizledim.ama korkuyorum acaba yumurtaları varmıdır.sadece temizlik yapmam yeterlimi sizce.

kaynağını bulduysan geçer .bende de olmuşltu hatta kurt kelebek ne ararsan bi türlü geçmedi.sonra ta diplerde buğday unutmuşum ordan kaynaklanmış.komple orayı temizledim sornasıda görmedim.ama nemli bir bölgede yaşıyorsan baharat bakliyat herşeyini buzdolabına at fazla erzak toptan aalma yaz ayı boyunca.

silincek yerler varsa sil..baygon spreyi deneyebilirsin..uzerindende 1-2 gun sonrasinda temizlik yapabilirsin...

temizlik yapmanın yeterli olup olmadığını önümüzde ki bir hafta içinde anlarsın. çünkü tekrar çıkarlar ya da çıkmazlar... bugünlerde ara ara diğer gıdalarını kontrol et. kötü olan varsa hemen imha et...

kaynağını bulduğuna emin ol ve orayı temizle sonra hiçbişeycik kalmaz, benimde mutfağımı küçük kurtlar basmıştı sonra kelebek oluyodular sürekli temizliyodum ama bi türlü kurtulamamıştım meğerse kilerde pirinç kalmış ondan çıkıyormuş pirinci hemen çöpe attım ve mutfağı güzelce temizledim daha da bişey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…