• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfagima ne renk fayans yaptirayim?

agresifportakal

evli mutlu nohutlu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
920
1.848
333
$mutfak.webp

kızlar kırmızı fayansları değiştiricez eve yerleşmeden ne renk yaptırayım sızce? sakın mozaık gbı olan ıkı renklı kucuk kare taşlardan yaptır demeyın ıstemıyorum onlardan. yıne fayans yada alternatıf bısey kullanıcam ama renge karar veremedım. henuz perde ve halımda yok bırbırıne uygun kombınler yapabılırım yani.. fıkırlerınızı beklıyorum pazara kadar karar vermem lazım. pazar gunu gereken malzemelerı almaya gıdıcez cunku

Eki Görüntüle 279693

kızlar kırmızı fayansları değiştiricez eve yerleşmeden ne renk yaptırayım sızce? sakın mozaık gbı olan ıkı renklı kucuk kare taşlardan yaptır demeyın ıstemıyorum onlardan. yıne fayans yada alternatıf bısey kullanıcam ama renge karar veremedım. henuz perde ve halımda yok bırbırıne uygun kombınler yapabılırım yani.. fıkırlerınızı beklıyorum pazara kadar karar vermem lazım. pazar gunu gereken malzemelerı almaya gıdıcez cunku

açık renk yaptır canım mutfağın küçük biraz aydınlık ferah ve geniş gösterir...

bende açık olsun ıstıyorum ama şimdi yerle dolaplar nerdeyse aynı tonlarda... bıde krem tonlarda fayans ıyıce boğmazmı ?

tezgah granit,aynı granitten duvara da yapılabilir.Bir de küçük mozaiklerden büyük parçalı olanları var,çok da güzel oluyorlar,onlara da bakın derim.bir showroom da görmüştüm ve çok da beğenmiştim:60x60 lık yer karolarından tezgaharası yapmışlardı,her rengi var,tezgah arası yüksekliği de 60 cm olduğundan bir bütünlük sağlamıştı.

bende açık olsun ıstıyorum ama şimdi yerle dolaplar nerdeyse aynı tonlarda... bıde krem tonlarda fayans ıyıce boğmazmı ?

krem olmasında az koyusu olsun açıktan kastım o sütlü kahve olur aralara biraz açık bişeyler koydurursun yaldızlılarda war desenli falanda olur sütlü kahve krem karışımı bişeyler