Mutfağıma Masa Arıyorum

cafnre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
34
5
88
Selam arkadaşlar;
Kırmızı beyaz L şeklinde mutfağım var masa almayı düşünüyorum.masa yuvarlakmı olsun dikdörtgenmi karar veremedim.İstikbalin sitesinde valeri diye bi model var.Ama beyaz lake kullanımı nasıl olur bilemiyorum.Yada simli cam masalar var ondamı olsun karar veremedim.Acil Yardım:44:

LAke mutfakta çok kullanışlı olurmu bilmiyorum neticede sürekli üstü silinecek doğal olarak lakede çizilecek malum hassas bir zemin cam masa temizlik açısından iyi ama oraya buraya çekme yada üstüne cam tabak vesaire konulduğunda çok ses çıkıyor hoş olmuyor bir arkadaşım masayı kenara çekeyim derken tuzla buz olmuştu cam Allah korusun bence ahşam bi masa yaptır her açıdan daha kullanışlı olur

simli camlardan arkadaşımda var tesadüf onunda kırmızı simli camlı bir tabak koyacak çat çut bir sürü ses çıkıyor. hem de temizliği çok gıcık siliyorsun kurulamanda gerekiyor hep üstünde leke. lake masa da mutfak için çizilmesi yönünden uygun değil ama benim evimin bütün mobilyaları kızımın odası da beyaz lake boyalı kızımın odasındakilere masasına komodinine üstüne pvc aldım pazardan onlardan serdim hatta banyo dolabıma bile hem çizilmeyi engelleyebilirsin hem de masanın üzerine örtü örtüp masanın şıklığı ortadan kalkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…