• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfağıma halı...

candypdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
219
15
68
$2012-11-14 15.15.05.webp$2012-11-14 15.14.57.webp$2013-01-12 17.48.27.webp

arkadaşlar mutfagım gördüğünüz gibi gerçi fotolar net değil pek ama halım ne yazıki açık renk olduğu için sürekli kirleniyor. gerçi yıkanabilir cisnten aslında ama sürekli yıkadığımda da yıprandı.mutfağıma ne tarz ve ne renk halı alabilirim sizce...bu arada kırmızı kavanozlarımıda unutmayın olur mu:) ayrıca misafirlerimi hazırlık yapmıştım onları beklerken çektim her yerde bi tencere görmenizin nedeni de bu açıklamak istedim :16::16::16:

Son düzenleme:
Şuradaki Kaşmir Halı - Desen Seçme Sihirbazı 2 ve 3. halı gibi kırçıllı bir halı düşünebilirsiniz belki Bu tür zeminler fazla kiri göstermez.
Ya da hoşlanır mısınız bilmiyorum ama bir de bambu halılara bakabilirsiniz. Tam halı hissi vermiyorlar ama bana kalırsa modern bir mutfağa uygun düşebilirler. Ben yazlıkta kullandım, makina ile süpürüp, vileda ile silinebiliyor ya da gerektiğinde yıkamak da mümkün. Fiyat olarak da oldukça hesaplı oluyorlar.

Back