• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfagıma acil perde ve halı onerisi..

08ogulcan08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
10
1
86
Hatay
slm ben yeniyim aranızda.paylaşımlarınız çok güzel.benimde görüşlerinize ihtiyacım var.mutfagıma perde ve halı arıyorum.mutfagım siyah beyaz.mutfagımda perde asacağım yer balkon kapısı sürgülü yanı fransız tarzı diyorlar.ben mor stor perde düşünüyorum.siz ne dersiniz?

mor stor gayet güzel olur canım mutfaklar için zaten stor perde vazgeçilmez mor renk çok şık olur

benimde aklıma böle bişey geldi,boy ve sürgülü cama zebra hep yukarda katlı kalması gerekecek diye düşünüyorum rahar girip çıkmak için ama bunu istediğin tarafa çekebilirsin diye düşünüyorum nacizane fikrim $japon-perde-modelleri-15.webp

benimde aklıma böle bişey geldi,boy ve sürgülü cama zebra hep yukarda katlı kalması gerekecek diye düşünüyorum rahar girip çıkmak için ama bunu istediğin tarafa çekebilirsin diye düşünüyorum nacizane fikrim Eki Görüntüle 659662

benim de yeni evimin mutfak penceresi bu şekilde ve perde konusunda çok kararsızdım.... dediğiniz gibi stor olunca sürekli katlı durmak zorunda yani perde yokmuş gibi bişey olcak.... bu çok iyi bir fikir, teşekkür ederim:) bu arada bu mekanizmanın özel bir adı var mı?

benim de yeni evimin mutfak penceresi bu şekilde ve perde konusunda çok kararsızdım.... dediğiniz gibi stor olunca sürekli katlı durmak zorunda yani perde yokmuş gibi bişey olcak.... bu çok iyi bir fikir, teşekkür ederim:) bu arada bu mekanizmanın özel bir adı var mı?

japon perde canım bence çok şık duruyor. :34:

Tesekkurler canim ama benim kapi bukadar buyuk degil toplamda 2.10 cm eni.yinede hos dururmu.bu onerdigin japon perdemi yoksa panel perdemi.cok kararsiz kaldim kararsizlik ne kotu.

Aslinda mor ve kirmizi renk arasinda cok kararsiz kaldim.salonum kirmizi beyaz ve siyah mutfagim farkli olsun istedim.ahh bu kararsizlik ahhhh.

benımde dolabım sıyah beyaz ve ben mutfagıma zebra stor yaptırıyorum su an sıparısı verıdlı (gümüş grısı renginde) kesınlıkle harıka durcagına ınanıyorum sımlı olanlardan...Bence sıyah renklı mutfaga mordan zıyade beyaz kırmızı ve gümüş rengi yakısır... :)

Bende siyah beyaza kirmizi ve griyi cok yakistiriyorum ama salonum oyle zaten oyuzden mutfak farkli olsun istedim ama karar veremedim canim ya.:( :( :(

benimde aklıma böle bişey geldi,boy ve sürgülü cama zebra hep yukarda katlı kalması gerekecek diye düşünüyorum rahar girip çıkmak için ama bunu istediğin tarafa çekebilirsin diye düşünüyorum nacizane fikrim Eki Görüntüle 659662

sen nasıl şık ve sevimli bişeysinnn böyle ayy bende isterdim böyle bir perde harikaa

Back
X