bende yeni evledim...mutfagınızı çok beyenedim güle güle oturun.biz daha mutfak masası almadık mutfak masanızı çok beyendim nerden aldınız markası ne.:)
bende yeni evledim...mutfagınızı çok beyenedim güle güle oturun.biz daha mutfak masası almadık mutfak masanızı çok beyendim nerden aldınız markası ne.:)
teşekkür ederim canım mutfak masamın markası VRL mobilya manisa da bir mobilya mağazından aldım açılıp 8-9 kişilik bir yemek masası olabiliyor denedik yani :) mutluluklar dilerim sizede ..
teşekkür ederim aminn. halımı arkadaslarım ev hediyesi olarak almıslar valla bilmiyorum cok bilindik bi marka değil zaten 100 liraya almıslar ama ipliği gayet kaliteli ben cok memnunum markası hakser nişantaşı.
teşekkür ederim canım mutfak masamın markası VRL mobilya manisa da bir mobilya mağazından aldım açılıp 8-9 kişilik bir yemek masası olabiliyor denedik yani :) mutluluklar dilerim sizede ..
çok teşekkür ederim .interneten araştırayım bir ankaradada mağazası varmı belki modliyle bir satış sitesindedende temin edebilirim çokta kullanışlıymış güle güle kullanın...