Mutfağa yardim

pinkcat87

Cennet sevdiğinin yanıdır
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
3.956
39
37
Merhaba kızlar ben de ağustosta evleneceğim evi kiraladik ama ben mutfağın hali ve perdesinde kararsızim size fotoğraf atayim bana fikir verebilir misiniz? Muhtemelen bu masayı alacagim.

Mor perde, sarı desenleri olan koyu renk halı alırdım.
Mutfakta koyu renk halı hayat kurtarır, açık renk alırsanız haftada bir silmek zorunda kalırsınız.

Kırmızı ya da turkuaz rengini kullanırdım canım mutfak eşyaların ufak aletlerin ne renk ona göre yorum yapayım griyse çoğunluğu bence kırmızı halı siyah desenli falan olabilir perdelerinle çok uyumlu olur diye düşünüyorum siyah beyaz bir mutfak sanki kırmızısı eksik gibi

Canım beyaz eşyalar gri küçük ev aletlerimi haftaya alacagim büyük ihtimal gri olacak ya da kırmızı ama tencerelerim fln pembe hali ve perdede kararsız kaldım çok da desenler karissin istemiyorum beğendiğim modeller bu tarz çok mu desenli olur boğar mi sence hali. Perdeyi hayal bile edemiyorum nasıl bsy alacagimi

Eklentiler

• unnamed (15).jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 224
Boğmaz bence neden boğsun mutfağa yakışıyor bu tür halılar dolaplarının beyazlı olan yerinde desen var ama kendinden çok karışık durmuyor o yüzden renk vermen güzel olacaktır olmadı halıyı koyu renk gibi seçersin perdeni açık seçersin düz beyaz bile olur katlamalı istersen aynı şekilde katlamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…