• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağa sinen yanık kokusu

Kedili ve Bebeli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
3.004
4.198
83
Ocağa tavuğu haşlanmaya koydum. Sonra bebişi uyutmaya gittim. Onu sallarken ben de uyuyakalmışım 🤦🏻‍♀️
Duman altı bir eve uyandım. Mutfağın kapısı da kapalıydı ona rağmen inanılmaz bir koku ve duman… tencerem kapağına kadar yanmış… evi havalandırdım koku gitti de mutfak hala yanık tavuk kokuyor. Kokusu perdeye mi sindi halıya mı sindi ne oldu bilmem… gidermenin yolu var mı ?

Ben fırında kıtır ekmek yapayım demiştim unutmuşum bütün ev duman olmuştu, önce perdeleri yıkadım gün boyu havalandırdım sonra da duvarları silmiştim geçti şükür

Ben fırında kıtır ekmek yapayım demiştim unutmuşum bütün ev duman olmuştu, önce perdeleri yıkadım gün boyu havalandırdım sonra da duvarları silmiştim geçti şükür
Ay stor perde bir de. İşin yoksa uğraş 🤦🏻‍♀️
Öyle de bir güne denk geldi ki
Kızım koltuklara kustu
Kedim 2 halıya kustu
Dün 8 saat sular yoktu ve birikmiş çamaşırım bulasığım vardı. Bir de üstüne bu eklendi

Önce tüm evin pencerelerini açın bi güzel beyaz sirkeyle ocağı, mutfak dolaplarını temizleyin. Ben böyle yapınca geçmişti. Ama koku perdeye halıya sinmişse yıkamaktan başka çareniz yok

Güncelleme: onu kaynat bunu kaynat olmadı. Halısını cıkardım makineye attım. Yerleri sirkeli suyla sildim. Duvarları da sprey mopa sirkeli su yapıp sildim. Yarın da stor perdesini çıkartıp yıkayacağım. Dolaplarını sileceğim. Şimdiden kokusu baya baya kesildi. Başına gelenler olursa, yıkamadan olmuyor arkadaşlar. Detaylı bir temizlik istiyor malesef ki

Ocağa tavuğu haşlanmaya koydum. Sonra bebişi uyutmaya gittim. Onu sallarken ben de uyuyakalmışım 🤦🏻‍♀️
Duman altı bir eve uyandım. Mutfağın kapısı da kapalıydı ona rağmen inanılmaz bir koku ve duman… tencerem kapağına kadar yanmış… evi havalandırdım koku gitti de mutfak hala yanık tavuk kokuyor. Kokusu perdeye mi sindi halıya mı sindi ne oldu bilmem… gidermenin yolu var mı ?
Kızlar hortlucak konu ama çözüm bulabildiniz mi. Benim koca da ben türkiyedeyjen pencereyi açık bırakıp işe gitmiş komşu da bahçesindeki kuru dalları yakmış hep is odaya sinmiş Türkiye’den geldiğim gibi kokusu aldım hemen. Nasıl çıkar ki

Kızlar hortlucak konu ama çözüm bulabildiniz mi. Benim koca da ben türkiyedeyjen pencereyi açık bırakıp işe gitmiş komşu da bahçesindeki kuru dalları yakmış hep is odaya sinmiş Türkiye’den geldiğim gibi kokusu aldım hemen. Nasıl çıkar ki
Kuzu ben mutfağın halısını makineye attım. Storunu çıkarttım banyoda yıkadım. Duvarları sprey mopla sildim. Yerleri çamaşır suyuyla sildim. Dolapları sildim. Anca geçti

Konu çözülmüş ama yine de yazayım, vakti zamanında dizi izleyeceğim diye ocaktaki sütü tencereyle beraber kapkara yapmış biri olarak bir büyüğün verdiği tavsiyeyle kokudan kurtulmuştum. Tavaya vernel koyup ocakta tut kokusu çıksın demişti

Konu çözülmüş ama yine de yazayım, vakti zamanında dizi izleyeceğim diye ocaktaki sütü tencereyle beraber kapkara yapmış biri olarak bir büyüğün verdiği tavsiyeyle kokudan kurtulmuştum. Tavaya vernel koyup ocakta tut kokusu çıksın demişti
Denicem ben bunu bi. Sulandırayım mi

Aaa. Deterjan, çamaşır suyu falan mı kattın mopun suyuna?
Yok cnm sadece yumuşatıcı. Ama organic boyaydı çocukların odası ondan herhalde cikti hep ama olsun bugün biraz daha azalmış koku havalandırdıkça gidiyor bir de Dyson hava temizleyici aldık o baya etki etti

Back