• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağa perde

symt

canım ailem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
158
0
296
Diğer
Arkadaşlar mutfağıma perde diktireceğim ama ne diktireceğime karar veremedim.tavsiye ettiğiniz perde çeşidi var mı?Bide ben Bursa da oturuyorum nerde diktirebilirim?şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar mutfağıma perde diktireceğim ama ne diktireceğime karar veremedim.tavsiye ettiğiniz perde çeşidi var mı?Bide ben Bursa da oturuyorum nerde diktirebilirim?şimdiden teşekkür ederim.

bende mutfak perdesi araştırmasındayım , önce şuanda bir fırtına gibi esen moda zebralar var mutfağınız camı bir binayla karşı karşıya ve yakınsa zebra uygun bir seçim olacaktır. Tabi temizliğide zor oldugunu unutmayın zebraların.Yada ip perdelerde hoş durabilir.
Birde ahşap jaluziler çok şık duruyor :)

Benim boydan boya olacak mutfak camım kısmetse seneye taşınacağız şuan inşaat aşamasında.Ve zebra boydan boya camlara uygun olmadığı düşüncesindeyim. Mutfağı karanlık yapacağını düşünüyorum. o nedenle english homedan çiçekli perde beğendim hafta sonu , tabi daha araştırmadayım tam olarak şekillendiremedim bende kafamda :( perde ve tül ikilisini istediğim gibi şekillendirebilirim perde tutucularıyla diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
bende mutfak perdesi araştırmasındayım , önce şuanda bir fırtına gibi esen moda zebralar var mutfağınız camı bir binayla karşı karşıya ve yakınsa zebra uygun bir seçim olacaktır. Tabi temizliğide zor oldugunu unutmayın zebraların.Yada ip perdelerde hoş durabilir.
Birde ahşap jaluziler çok şık duruyor :)

Benim boydan boya olacak mutfak camım kısmetse seneye taşınacağız şuan inşaat aşamasında.Ve zebra boydan boya camlara uygun olmadığı düşüncesindeyim. Mutfağı karanlık yapacağını düşünüyorum. o nedenle english homedan çiçekli perde beğendim hafta sonu , tabi daha araştırmadayım tam olarak şekillendiremedim bende kafamda :( perde ve tül ikilisini istediğim gibi şekillendirebilirim perde tutucularıyla diye düşünüyorum.

Zebra perdelerin temizliği zor mu? :45: bilgi kirliliği yaratmayın lütfen!

Zebra perdelerin temizliği zor mu? :45: bilgi kirliliği yaratmayın lütfen!

Ben zebrza perde kullanmadım perde araştırmasında oldugum için kullanan arakadaşlarıma sordum haliyle. Perdeciler zebra perdeler sadece silinir yıkanmaz kirlenmez demelerine karşın kullanan özlelikle mutfakta kullanan perdeler kirleniyor. ve çoğu arkadaşım kuru temizlemeye veriyormuş ve zebra perdeyi o nedenle zor oldugunu düşündüm. Eski sistem çıkar yıka tak en güzeli bu durumda .
o nedenle düşüncelerimi söyledim. Lütfen sizde kullandığınızı düşünerek cevap verdiğiizi düşünüyorum bizimle tecrübelerinizi paylaşın da bilgilenelim. Bilgi kirliliği kelimesinide sevmediğimi ifade edeyim. Siz nasıl temizliyorsunuz zebra perdelerinizi ve kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

uzaklara gitmene gerek yok canım perde için internetten herkes artık işini kolaylıkla görebilirsin bende yatak odası için tül perde arıyordum yatak odası tül perde gördüm aradım hatta konu açtım bunun için yardım forumda mutfak perdesi burada görseller var ve diğer görsellerle ilgili herhalde yardımcı olurlar bi bak istersen

Back
X