aynisah katre-i aşk Kayıtlı Üye 17 Eylül 2012 94 1 16 İstanbul 5 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aynisah #1 Hanımlar sizce mutfakta fayans olmalı mı olmamalı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
C cansuu06 Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2013 79 1 6 Ankara 6 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aynisah #2 aynisah .!.: Hanımlar sizce mutfakta fayans olmalı mı olmamalı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... tezgah gerisine elbette ki olmalı...
aynisah .!.: Hanımlar sizce mutfakta fayans olmalı mı olmamalı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... tezgah gerisine elbette ki olmalı...
aynisah katre-i aşk Kayıtlı Üye 17 Eylül 2012 94 1 16 İstanbul 8 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aynisah #3 Tezgah gerisi derken? Ben mutfağın bütün duvarlarına düşünüyorum ama kararsızım ne kadar kullanışlı olur acaba fayans olmasa dahamı iyi olur?
Tezgah gerisi derken? Ben mutfağın bütün duvarlarına düşünüyorum ama kararsızım ne kadar kullanışlı olur acaba fayans olmasa dahamı iyi olur?