MÜTEVAZİ KARİZMA

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715

Bu ikinci buluşmamız. Kerem Bürsin yine sıcak, gülümseyince yine kocaman gülümsüyor; ama sanki biraz değişmiş. Yakışıklı oyuncuyla geçirdiğimiz bir günün “raporu”, fotoğraflarıyla birlikte elinizde…

Değişmiş derken, biraz zayıflamış. Daha da önemlisi, kamera karşısında sanki eskisinden daha rahat, daha kendine güvenli; duruşu, bakışları, yüzü anbean değişiyor. Değişmeyen tek şey, şöhreti reddetmesi; yani buna mümkün olduğu kadar çok direnmesi, yok sayması. Herkes tarafından tanındığını bir türlü kabul edemiyor ve buna şaşırıyor. “Ne oldu ki?” der gibi... Gerisini, sabah kahvaltısında
buluştuğumuz Kerem Bürsin’den dinleyelim.

Aylar öncesindeki ilk çekimimizde “bu karelerden kapak olur” diye şakalaştığımızı hatırlıyor musunuz? Galiba bunu dilediniz
ve oldu...

Hatırlıyorum tabii ki. Ama ben, en az beş sene sonra olur diye düşünmüştüm.

Dilekleriniz hep böyle bir anda gerçekleşir mi?
Bazen gerçekleşir. Genelde şanssız bir insanım...

Şansız mı? Pek çok kişi şu anda herkesten şanslı olduğunuzu düşünüyor...
Şans nedir? Bana sorarsanız şans bir fırsat. Bu fırsata hazırsan o, senin şansın oluyor.

Kadere inanıyor musunuz?
Evet, inanıyorum.

Son buluşmamızdan beri neler oldu? Hiç Amerika’ya gittiniz mi?
Hayır, gidemedim. Ailem orada olduğu için gitmeyi çok istedim ama çekimlerden fırsat olmadı. Arkadaşlarımı da çok özledim. Çok yoğunuz.

Tatili iple çekiyor musunuz?
Biraz ama sanırım tatile çıktıktan bir hafta sonra çalışmayı özleyip “haydi çalışalım” diyeceğim, öyle tahmin ediyorum.

Dün de setiniz var mıydı? Kaçta bitti de, bu sabah bu kadar enerjiksiniz?
Dün akşam çekim gece 11 gibi bitti ki, bu erken sayılır.
alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…