• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri temsilciliği

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
643
42
Arkadaşlar selam ,Müşteri hizmetlerinde çalışan tanıdığınız varmı ,Bne malatyada açılacak olan müşteri hizmetlerine çağrıldım.Ama iş detayı hakında hiç bir biklgim yok. Şuanda çalışıyom. işimdende olmak istemiyom. sizin müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşlarınız yada tanıığınız varmı şartları nasıl malatyadaki dıgıturk müşterilerine hizmet verecek ama şirket farklı cmc diye bir şirket erzurum ve diyarbakırdada kurulmuş istanbul ve izmirdede mevcutmuş. varsa bana yardımcı olurmusunuz şuanki şartlar neler yada zor bir işmi kaç saat çalışılacak . benle sadece telefonla görüşme yaptılar 2 defa yine arayacaklar. bilmiyom kızlarr.

Kızlar sizin hiçni yok müşterim hizmetleri temsilciliği yapan tanıdığınız.diğer bir adıda çağrı merkeziymiş. bunun

canım ben çalıştım müşteri hizmetlerinde 1,5 yıl.Çok üzgünüm çoook
bir internet firmasının müşteri hizmetleriydi.:delphin:
arayan internetinde sorun yaşayan kişilere telefondan teknik destek veiyorduk,abonelik işlemlerini vb.ne iş varsa hepsini yapıyorduk :bbo:sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.a.s.

cnm ücreti çalışma saatleri nasıl. zor bir işmi. birde başı örtülü çalışan arkadaşınız varmıydı.

cnm ücreti çalışma saatleri nasıl. zor bir işmi. birde başı örtülü çalışan arkadaşınız varmıydı.

cnm çalışma saatleri genel de müşteri hizmetleri 7/24 hizmet olduğu için vardiyalı oluyor,benim çalıştığım yerde 09:00-18:00 ve 18:00-02:00 saatleri arasında vardiya vardı müdürn belirlediği vardiyaya dahil oluyorduk.
:delphin:
Maaş 800 tl'di ama genel de konuşma süren konuşma kalitene göre(yaptığın görüşmelere)performansın yüksek olursa prim falan da olabiliyordu.. Çok üzgünüm çoook
tesettürlü çalışan yoktu canım :1hug:
çok sabırlı olmak gerekiyor insanlara laf anlatmak çok zor:kahve:
seni de etkilemek istemem ama ben 1.5 sene zor dayandım tam işten çıkıcaktım resti çektim başka bölüme çektiler beni..:bbo:
sormak istediğin farklı şeyler varsa yardımcı olurum...yerimseniben

cnm çalışma saatleri genel de müşteri hizmetleri 7/24 hizmet olduğu için vardiyalı oluyor,benim çalıştığım yerde 09:00-18:00 ve 18:00-02:00 saatleri arasında vardiya vardı müdürn belirlediği vardiyaya dahil oluyorduk.
:delphin:
Maaş 800 tl'di ama genel de konuşma süren konuşma kalitene göre(yaptığın görüşmelere)performansın yüksek olursa prim falan da olabiliyordu.. çok üzgünüm çoook
tesettürlü çalışan yoktu canım :1hug:
çok sabırlı olmak gerekiyor insanlara laf anlatmak çok zor:kahve:
Seni de etkilemek istemem ama ben 1.5 sene zor dayandım tam işten çıkıcaktım resti çektim başka bölüme çektiler beni..:bbo:
Sormak istediğin farklı şeyler varsa yardımcı olurum...yerimseniben
ya ben başı örtülüyüm. Acaba sorun yaparlarmı.

Back