lierac kullandım birde badem yağı , bir gün onu bir gün onu sürdüm, sonuç mükemmel ikiz gebelik ve çatlak olmadımMerhaba 20 haftalik hamileyim henuz catlak baslamadi bende ama bende baslamadan dusunyorum zaten kremlerden kullanmayi kafam cok karisik en etkilisi hangisi acaba benim ablam 10 sene once hamileliginde bebek yagi kullaniyodu ve catlagi olmamisti ama simdi cok marka var siz neler kullaniyosunuz ve nasl tepkiler aliyosunuz
baslamak icin gec bile kalmissin ben mustela kullaniyrm ama badem yaginida cok oneren varMerhaba 20 haftalik hamileyim henuz catlak baslamadi bende ama bende baslamadan dusunyorum zaten kremlerden kullanmayi kafam cok karisik en etkilisi hangisi acaba benim ablam 10 sene once hamileliginde bebek yagi kullaniyodu ve catlagi olmamisti ama simdi cok marka var siz neler kullaniyosunuz ve nasl tepkiler aliyosunuz
Yeter canım ben doktoruma sorduğumda boşuna pahalı şeylere para verme sürekli nemlendir yeter demişti annemde hamileliği boyunca saf zeytinyağı sürmüş hiç bi yerinde çatlak yokOkudugum tum yorumlarda hemen hemen herkes vucut kuru kalmasin nemlensin demis yani o zaman normalde de kullandigimiz vucut kremleri nemlendiriciler yetmez mi