mustela gıda takviyesi

zayıflama hapından bahsediorsun sanırım bnde onun merakı içindeyim.. emzirirken kullanılıyomuş, doğum sonrası kilolardan kurtulmak için.. bakalım cewaplar gelecek mi?

kızlar ben 15 gündür içiyorum ve 2 kilo verdim.5 aylık oğlum var ama emmeyi bıraktı.diyette yapıyorum vr sabah 1 saate yakın hızlı ve tempolu yürüyorum.

Emzırırken asla denemeyın bana sorarsanız. Ne kadar emın olabılırz kı bır zararı olmayacagına. Onemlı olan bebısler bence

ben 3 gün kullandım sütüm azaldı.. şu an bıraktım kullanmayıda düşünmüyorum.. bebeğim daha 43 günlük..

arkadaşım bir ayda 6 kilo vermiş.ve benden 3 hafta sonra doğum yaptıama ben hala yerimde sayıyorum.

safiyesultan ben ilacı alalı 3 gün oluyor tabiki henüz bir değişiklik yok, arkadaşın emzirirken mi kullandı bu ilacı çünkü bazıları emzirdiğinde kendiliğinden kilo veriyor (ben hariç :) )65 le hamile kaldım 74 le doğuma girdim şu an 65 im ama evlendiğim zaman 54 tüm söylemesi ayıp o günleri mumla arıyorumda ilaçtan medet umuyorum

ilk kez duydum işe yaradı diyenler yazsın lütfen....mustela güvendiğim bi marka...bebeğime krem sabun şampuan güneş kremi vs almıştım..hepsini beğendim

bugün 1 hafta oldu hiçbir değişiklik yok 1 ay devam edicem gelişmleri hafta hafta yazarım hala 65 immmm of

bana bu ilacı kadın doğumcum sütümğ artırması için vermişti ve ben dogumdan hemen sonra kullandım kiloda vermiştim ama nedeninin o olduğunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…