Mustakbel yenge ile daha simdiden sorunlar...

Evlendi mi abiniz?

Benim karşımda böyle bir kız olacak o uzun dilini koparır fiyonk yapar başına geri takarım.
Kusura bakmayın arkadaşım sen de ailende abin de bu kıza haddinden fazla müsamaha göstermişsiniz.
Anladığım kadarıyla ailen nazik ince insanlar ve bu tip şeylere alışkın değilsiniz.
Hep abin için sessiz kalmışlar. Kız da bundan yüz bulmuş.
Zaten abini beğenmeyen, evlilik uzak olmaz vs diyen kız sen ortaya çıkınca evliliğe heveslenmiş.
Ulan ben anne babama bu kadar trip atmamışımdır.
Sen mesafeni koy kendini asla ezdirme buna.
O senin kendi ailen tabi sana destek olacaklar.
Abin de doğruyu yanlışı ayırt edemeyip surat ediyorsa bırak etsin.
Sen de aileni savunmayarak çok hata etmişsin. Ailenin mi emeği fazla sen de o kızın mı?
O kızla abin evlenirse sizin sülaleyi benzin döker yakar o kız benden söylemesi.

Çok yüz göz olmuşsunuz. Ailenizde hatalı, buna izin vermiş.
Bundan sonrasında gelin adayı ile mesafenizi koruyun. Sizinle bu kadar rahat konuşacak ortam sağlamasına izin vermeyin. Ablalık mertebesini birkez daha düşünün derim.

Ay siz neden böyle herşeye susuyosunuz, ağzınız diliniz yok mu?? Şunu şunu dedi sustum, bunu bunu dedi cevap vermedim, kimseye anlatmadım. Sizi böyle ailecek çok üzerler benden söylemesi. He abiniz de belli ki biraz alık bi tıp darilmaca yok, kızın ağzına bakiyo kendi aklını kullanamiyo belli ki yoksa durumun sizinle ne alakası var. Kız şimdiden başlamış aile arasında fitnelige abiniz de çanak tutuyo. Sizin abinize kendinizi ezdirmek yerine size her laf soktuğunda "noldu, sevgilnle mi konuştun gene, sen onun doldurusu olmadan hareket etmezsin" diye ona geri laf sokmaniz, gerekirse kavga etmeniz lazım. Siz sustukça kimse ah ne kadar asil durdu bu kız, abisine tek laf etmedi paspas ettirdi kendini demiycek.

El kızı gelince o senin önüne geçer canım bu bir kural. Öyle olmasa zaten evliliği mutlu olmaz. Ama onun da hakkı mehir istemek isterse 15 bilezik ister.
Bence abinden para almayın evlenecekse veremez ki.
Uydum akıllı adamlarla evlenirseniz, kim işlerse o öne geçer. :))) 15 bileziği de bi zahmet kocanızdan isteyin, 15 bileziği ıkınmadan sıkınmadan yapacak adamla evlenseydiniz keşke, maaşa çalışan ortalamayı zor gören bir adamla değil de. Bir bilezik için kimse ile yüzgöz olmamış olurdunuz.

Eski mesajlara bakmış bir üye, konu sahibinin abisi evlenmemiş o vasat kızla. Doktor olmuş, inşallah vizyon sahibi olmuştur da bir vasat kızla daha yüzgöz etmemiştir ailesini.

Son düzenleme:
n Hay Allah yine tongaya düştüm Sekiz yıl önceki meseleymiş. Şimdiye kadar derenin altında kim bilir ne sular geçti

Bu kızdan size gelin olmaz.ne istediğini bilmiyor..ilgi hep kendi üstünde olsun istiyor .ilgi size kayınca da evlilik niyeti olmayan gelin hanımın birden evlilik niyeti ortaya çıkıyor..çelişkilerle dolu..hem evlenmek istemiyor hem istiyorum diyor.hem birşey istemem diyor hem 10 bilezik istiyor..fol yok yumurta yok annenize bağırıyor..şimdi böyle ise ileride kim bilir nelerle uğraşacaksınız. .

Ben bu kızı çoktan paralamıştım.
Evlenirlerse daha çoookkk çekersiniz siz bundan

Annenle babam hala bu kızı gelin olarak istiyorlar mı? Bence arkanıza bakmadan kaçın bu daha fragman

Büyük ihtimal salak abinizin ısrarları sonucu o kız aileye gelin gelecek. Anne baba da maalesef evlat diyerek kızın istediklerini yapacak, bilezikleri alacak. Abinizin de evlendikten sonra anne babanıza çok fazla gidip geleceğini zannetmiyorum. Ya da tam tersi kız ana babayı sömürmeye devam edecek. Bu yüzden siz de aman bizde kız yapmaz almaz etmez demeyin. Lütfen babanızdan sizin için en iyisini yapmasını isteyin. Sizin için de harcasınlar para.

Aradan 7 sene geçmiş acaba ne oldular çok merak ettim.
Burda canım.

Kör müsün mü ? Sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin ve bir daha bu şekilde konuşursa aniden tepkinizi koyun ortaya. Yengeniz ilgi manyağı başka bir şey değil.

Abisi çalışıyordu hani ne ara okumuş doktor olmuş.
Gelin adayı diyormuş ya biz ikimiz iyi para kazanıyoruz. Bir herşeyi yaparız.
Bı de bana şu kısım tuhaf geldi hangi gelin adayı kp dışarı konuşmak için çağırıp kızı için bu derece ileri geri konuşabilir.

Görmesem ben de inanmam, var öyle edepsizler. E çeken olunca. Çalışma olayını ben de anlamadım. Tıp çok zor, hem okuyup hem çalışan bordo berelidir.

Görmesem ben de inanmam, var öyle edepsizler. E çeken olunca. Çalışma olayını ben de anlamadım. Tıp çok zor, hem okuyup hem çalışan bordo berelidir.
Ben bu üyeyi o zamandan tanıyorum. Konuları çok tutarsız gelmemişti bana o zamanlar. Şimdi bakınca farklılıkları görebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…