Mustakbel yenge ile daha simdiden sorunlar...

Kiskanc arti fesat ve yuzsuz de.. ayip ya kocaman adamla altin pazarligi yapip seni durmadan öne atmasi.. kismet bu isler.. onami soracaktiniz evlenebilirmiydik diye.. erkek ark tanistirmakla iyi etmissiniz.abinizde en yakin zamanda kizin gercek yuzunu gorurde ailenizle aranizi acmaz..

cnm sen onu benim kayınvalideme yolla da neyin ne olduğun u görsün

o çok edepsiz ve şımarık yetştirilmiş heralde ki böle davranabilio annen baban

nasıl böle davranabilio hala ona anlamadım heleki abin babasını ayağına çağırmasına müsade

etti hadi haberi yoktu diyelim sonradan nasıl laf etmedi ve üstüne sana laf sokuo vs.

bi biz bulamadık böle koca sanırım.allah sabır versin bence bu kadar iyi niyetli

bi ailenin biran önce o kızdan kurtulması lazım daha iyilerine layıksınız rabbim

yardımcınız olsun.mesafe koy kesinlikle muhatap olma daha anlasın yüz

verme.cevap ver sende

sen abinin kız arkadaşına empati yapayım derken aileni ezdirmişsin.siz ses çıkarmadıkça da tepenize çıkmış.allah abinin gözündeki perdeyi kaldırsın inşallah.yoksa çok çekeceğiniz var

Size duam Allah yazdıysa bozsun çok tehlikeli bir tip uzak dursun abiniz

Mesafe mesafe mesafe... Tavsiyem budur.Bu kadar kıskanç ve fesat biriyle başedemezsiniz...

Abin ister evlenesin ister ayrılsın. Onu ilgilendirir.
Birincisi bu kıskanç ve dengesiz kızla arana mesafe koy.
İkincisi abla abla deyip durma. Çok simarmis. Sen tepene çıkarmissin.
Ayrıca sen onun eltisi değilsin. Senle kendini kıyaslamasın. Bu saçmalıktan uzak dur. Abin d aklı varsa bitirir. Çok çirkin karaktersiz bı insan.

El kızı gelince o senin önüne geçer canım bu bir kural. Öyle olmasa zaten evliliği mutlu olmaz. Ama onun da hakkı mehir istemek isterse 15 bilezik ister.
Bence abinden para almayın evlenecekse veremez ki.

Sonuna kadar okudum valla :)) yengen kendini ağırdan satmaya çalışmış, kıymetli olayım zor aldık desinler istemiş ama fazla naz aşık usandirir hesabi sizin olay gündeme gelince de gündemden dusmeyi kaldiramamis. İstiyor ki hep onlardan bahsedilsin, siz de abla abla diye peşinden dolanin.
Bence mesafenizi ayarlayın ailecek fazla kaldırmışsiniz :))

Ben de merak edince gecenin bir yarisi hafiyelige soyunup eski mesajlarini didikledim konu sahibinin Okuyabildigim kadariyla geline bilezik yapilmis, kac tane bilmiyorum orasini. Ama is bozulmus, kiz da altinlari geri gondermemekte diretmis galiba. Hepsini geri yollamamis. Abi doktor olmus, baska nisan dugun lafi okumadim.

Konu sahibi de o zamanki sevgilisinden ayrilmis, memur olarak atanmis ve yeni bir birlikteligi var diye okudum. Konu sahibi en son 2016 da girmis belki coktan evlenmistir

Allah razi olsun cidden yoksa ben de bakacaktim eski msjlara saatlerce :)

Senlik bir durum yok. Ailen de bunun farkında zaten. Abinin sinirleri bozulmuş olabilir. Neticesinde kız arkadaşı çünkü.

Kız arkadası sizi kıskanmış diye düşünüyorum. Sizin evleneceğiniz kişiyi yakından görünce, onun ailesini durumunu kendisiyle karşılaştırmış. Maddi seylere cok takılmış. Karşılaştıracagı bir sey yokken her sey iyiymis, evliliği erteleyip duruyormuş. Ama sizi görünce kendince bir yarışa girmiş, kendisini arka planda hissetmiş. Halbuki kendisi her defasında şu an evlenmek istemediklerini söyleyip durmuş.

Böyle bir insanla evlilik de cok zor olacaktır bana kalırsa. Sizin ailenize saygısız davranıyor, bağırıp cagırıyor. Durup dururken kendisini başkalarıyla karsilastirip onda gorduklerini istemeye basliyor. Abiniz gercekten cocuk gibi mi yoksa kiz arkadasi mi oyle dusunuyor bilmiyorum. Aklima iki sey geliyor. Ya abinize güvenemedi, onun dengesizliği ile o guveni ailenizden bu şekilde görmeye calisiyor. Altınlarla, ailenizin onu el ustunde tutmasıyla. Ya da o kadar kıskandı ki sizi, abinizin ilgisini ve davranislarini da yok sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…