Mustakbel yenge ile daha simdiden sorunlar...

Okudum ve inanın şaştım kaldım.
Yengeniz nasıl babanıza ne meraklıymışsınız kızınızı vermeye diyebilir ki ? Hele hele nasıl annenize bağırabilir? Abiniz bunları görmüyor duymuyor mu? Üstelik hanımefendi ilk düğün istemiyor bizim ilişkimiz uzun sürmicek diyor sonra 10 altın isterim diyor.
En büyük suç abinizin.Kusura bakmayın ama yengeniz ilk önce abinizi avucunun içine almış sonra ailenizi almaya çalışmış.
Siz belli ki iyi niyetli bir ailesiniz ki hala ailenizin içinde tutuyorsunuz yengenizi.

Bir kere daha kadere inandım. Ne yaşayacaksanız bir şekilde yaşıyorsunuz, şu olanlara rağmen evlenirlerse hiç şaşırmam.
Kız abinizin ondan ayrılması için elinden ne geliyosa fazlasıyla yapmış ama hala birlikteler. Göz göre göre her şeyi bile bile ilişkileri devam ediyor kimse ağzını açıp da bir şey diyemiyor. Evlenirlerse ve abinizin hayatı geri dönüşü olmayacak şekilde değişirse maalesef ki bir şekilde siz de hatalı olacaksınız, "bilmiyorduk ki" gibi bir bahaneniz olamayacak ailece

Ve çok üzülüyorum ailesi tarafından böyle düşünmeye sevk edilen kızları görünce. Altın altın altın para para para... Bu şekilde tembihlenen çok fazla insan var ve bu da şekilde görüldüğü gibi ortaya ruh hali bozuk insanlar çıkarıyor. Kızlarına verilen değeri ona takılan altınlarla ölçen kişilere çok kızıyorum ve onlara acıyorum, yazık.

Ben ve annem kesinlikle tavrımızı koymaya devam ediyoruz zaten. Yalnızca babam çok kolay yumuşadı. Ona da anlam veremedim, çok kızgınım ve çok yüzsüzce buldum.

İstiyor, istemez mi aptal aşık... Dün bunlar olurken iyi güzel tatlıya bağlandı her şey diye ağzı kulaklarındaydı. Bundan sonra kız ona eziyet ettiğinde kesinlikle üzülmeyeceğim. Hak ediyor demek ki... Abla şimdiden benim ailem hiçbir şeyimi yapmayacak, yatak odamı dahi almayacaklar diyor. Çeyiz konusu açıldığında da annesi ben hiç uğraşamam iki çocuğuma da yapmayacağım dedi defa kez. Ama benim annem bana birkaç parça bir şey yapma telaşına düşünce abla kızdı bana yapmıyor hep sana yapıyor diye. Yani söylenecek o kadar çok şey var ki aslında... Ama biz hala ağızlarının payını vermiyoruz ayrılırlar da abim mutsuz olursa vicdan azabı çekeriz diye...

İki tarafi da hatali buldum ben. Asiri derecede yuz goz olmussunuz iki tarafta mesafeli olmaliydi. Daha ortada nisan ya da evlilik olmadan bu denli samimi olunursa islerin bu raddeye gelmesi normaldir.

O konuda ben de katılıyorum. Üstelik bizim değil aile, sülaleden bilmeyen kalmadı ablayı. Bizimle daha ilişkileri çok çok yeniyken ısrarla tanışmak istemesini biz ciddi başlayacaklar olarak yorumlamıştık. Abime ve bize kalsa zaten çoktan evlenmişlerdi. Bizi kaç yıldır bahaneler bulup oyalayan abla.

Senin utanman gereken bir şey yok. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Karşınızdakiler sizin ve ailenin iyi niyetli yaklaşımlarını hak etmiyor.

Bence de hak etmiyor. Hele anneme öyle üzülüyorum ki. Paralıyor kadın kendini, sırf mutlu olsunlar diye. Ama hiçbir şekilde yaranamıyor. Ve bu olay olmadan önce de farkındaydı birçok şeyin. Bu kız bana kafayı taktı, ne yaparsam yapayım gelin-kaynana olacağız, beni sevmeyecek diyordu. Gerçekten de öyle. Babası bizimle tanışmaya geleceği zaman memnun kalsın diye sevdiği tüm yemekler hazırlandı, hatta giderken anneme teşekkür etti çok güzel hazırlanmışsınız diye. Benim erkek arkadaşımın ailesi geçenlerde tanışmaya geleceği zaman da annem onun annesine danıştı fikirlerine değer verip. İnanır mısınız şimdi o bile sorun haline getirildi. Benim ailemle tanışılacağı zaman kendi kendinize yaptınız, seninkiler geleceği zaman benim anneme kadar herkesin fikri alındı diye. Yani kadıncağız ne yapsa suç oluyor. Ve annem bunları hiç hak etmedi.

Ki babamla konuşmak istediğini söylediğinde konuştum. Bizim hakkımızda yorum yapmayacaksın değil mi abla dedim. Hiç yapar mıyım öyle şey kuzum dedi bana. Ki babamı artık çok iyi tanıyor. Babam zaten benim evliliğim konusunda açıkça naz yapıyor. Hevesli görünmeyeyim diye yorum dahi yapmıyor müstakbel damadı hakkında. Bütün bunları bile bile adamın resmen damarına basmış sinirlensin de karşı tarafa mesafe koysun diye. İhanete uğramışım gibi hissediyorum ben.

Bence ''abla'' seni feci kıskanıyor ki, sürekli seninle kıyaslıyor kendini.
Sana çok bilezik takarlarsa kendini tercihleridir, herkesin maddi durumu bir değil, sen farklı o farklı bir aile' ye gelin gidecek.
Hem belki elti adayın evlendikten sonra yapmıştır onları?
Neden senin annen iltifat etmedi, neden teşekkür etmedi?
Görmese senin kayınvalide adayından aklına bile gelmezmiş..
Herkes ince fikirli değil, olmamak ayıpta değil..
Keşke abla daha önce niye söylemedin peki bunları deseydin, belki anlardı.
Ve bence bu kadar da alttan almayın, tuhaf geldi bu kız bana evlilik çok uzak, biz yürütemeyeceğiz derken birden deli gibi evlenmek istiyor, evlenememesini size bağlıyor falan, evliliği oyuncak falan zannediyor herhalde, abin de bi silkelensin, pembe gözlüklerini çıkarsın derhal..

offf valla canım yaptıklarını okurken benim içim daraldı nasıl dayanıyorsunuz bu kiza :44: şimdiden kıskançlık krizine girmiş ilerde daha neler yapar size bence onların evlenmemesi daha hayırlı olur hem bi kıza yakışırmi kp altın pazarlığı bunu aileler konuşur . evlenirlersede abinizi unutun sizle görüştürmez başının etini yer yazık abine şimdiden acıdım allah yardımcınız olsun..

Niye sesinizi çikartmiyorsunuz? Abin hangi kiz ile evlenirse evlensin fakat siz kendinizi asla ezdirmiyeceksiniz! Vallahi ben senin annen olsam artik hiçççç birsey yapmam. Evlenmekmi istiyorlar? Kendileri para, ev bulsunlar, dügün yapip bende misafir olarak giderim.

Benim bile sinirlerim tepeme geldi. Kizin annesi senin anneni tebrik etmek yerine,senin nisandan dolayi "yok benim kizimin adini agzina almiyorsunuz" ya ne kadar ayip birsey bu ya? Kizlarinimi satmaya çalisiyorlar? Sanki bulunmayan hint kumasi.

Abinede çok kiziyorum. Bu olaylari göre göre evlenecek! Yerinizde olsam tamamen geri çekilirim ve o kizi asla eve almazdim. Öyle bir terbiyesiz, bize hakaret eden bir kiz ben asla evime sokmazdim.

Ben abimin mutlu olduğuna inanmıyorum. Aşk mı diyeyim, aptalca bir takıntı mı diyeyim... Kavga sebeplerini bir şekilde duyduğumuz oluyor. Yahu diyorum, insan bu kadar mı saçma şeyleri özenle seçip kendine de sevgilisine de hayatı zindan eder. Ama sanıyorum çektiği acıya aşık abim.

Bariz zaten beni kıskandığı. O konuda olayı her duyan aynı yorumu yapıyor. Abimin silkeleneceğini de sanmıyorum. Kendi eliyle gidiyor mutsuzluğuna.

Tabi, aynen öyle. Bana sürekli söyler, bir erkek evlenene kadar ailesine düşkündür. Evlendikten sonra birinci plandaki karısı olur, görüşme dese annesiyle bile görüştürmez bir kadın der. Demek aklında bu var. Ben öyle yapacağım diyor kendince.

Neden sesimi çıkartmıyorum, çünkü onunla bir konuşsanız belki daha iyi anlarsınız. Şu an mesela sanki bütün bu lafları, bütün bu çirkinlikleri o yapmadı da tamamen yanlış anlaşıldı. Öyle bir konuşma çekiyor ki insana, sonunda yahu ben neler yapmışım bu kızı çok yanlış anlamışım diyor insan. Tabi ben artık biliyorum bunu, ve öyle düşünmüyorum elbette. Ama yarın öbür gün ailemi, özellikle abimi öyle bir ikna eder ki yine kabak benim başıma patlar. Ne halleri varsa görsünler diyorum o yüzden. Hiç karşıma alıp da düşman olamam.

Aslinda daha çok anneni babani konusuyordum. Onlar demeleri gerekiyor "ne halleri varsa görsünler" diye. Onlar o kiz için bir çigit bile olsa yapmasinlar. Abin kiza altinmi almak istiyor? evmi almak istiyor? Artik kendisi bilir fakat annenler net bir tavir koymalari gerek yoksa o gelin tepelerine biner ve is daha kötüye gider.

Sanirim ancak annenler öyle tavir yaptiginda kim bilir abinin gözü açilir. Neticede simdi kiz ne yaparsa yapsan, annen baban biraz kirilsada yine tavir koymadiklari için sanirim abinde tavir koymuyor ve olayi fazla önemsemiyor. Annenler artik abinede, gelinede olayin çok ciddi oldugunu göstermeleri gerek. Artik o gelin onlari parmaginda oynatamadigini göstermeleri gerek.

Annenleriniz çok fazla sabirli. Benim annem babam olsa öyle bir gelini asla evine bile almazlar. Öyle hakarete felan gelmezler, kizina birinin laf söylemesine hiiç gelmezler, gelin olsa bile.

İki tarafi da hatali buldum ben. Asiri derecede yuz goz olmussunuz iki tarafta mesafeli olmaliydi. Daha ortada nisan ya da evlilik olmadan bu denli samimi olunursa islerin bu raddeye gelmesi normaldir.

Bence konu sahibin ailesi hiçte hatali degil. Sonuçta bu olaylar sik görüstüklerinden dolayi çikmadi, gelinin bir piskopat olmasiyla çikti. Ki anladigim kadariyla o kadar sik görusmediler ve özelikle gelin istemis bu görüsmeleri.

Mesafe olmus olsaydi bile bence bu gelin halen olay çikarirdi, konu sahibini kiskanirdi ve kayinbabasiyla altin pazarligina giderdi. Sorun ne biliyormusun? Konu sahibin abisi. Eger gelin bunlari yapiyorsa sik görüstüklerinden dolayi yapmiyor, konu sahibin abisi hiç ses çikarmadigindan dolayi yapiyor, pasif olmasindan dolayi yapiyor.

yorum yapmadan geçemiycem:)

öncelikel bi kaç arkadaşın dediği gibi ortada fazla bi görüşme var yani samimiyet.... aslında normal olan ortada nişan söz vs. gibi şeyler olmadan kişilerin evlerine rahat rahat girip çıkmasına karşıyım ben..... e hal böle oluncada yüz göz olunuyo tabi..ne kadar sseverseniz sevin zaten evlenirlerse hep bi arada olcaksınız... mesafe her zman iyidir.

ablanıza diyim bende bari şu konuda hak verdim evet usulen erkek annesinin kız annesine teşekkür etmesi çok hoş bişey benim kaynanamda teşekkür etmeyi bırak herşeyi ama herşeyi görmemezlikten geldi insanı sinir eden bi durum bu ama onun amacı farklıydı söylense güzel olurmuydu süper olurdu hemde:) fakat insanın bunu sölemesi içinde belli şeyler lazım arkadaşım
sen tut kadına bağır çağır , yanında oğlunuz çocuk gibi vs. şeyler söle , babana kızını vermeye meraklıymışsın vs. de sorada anneme niye teşekkür edilmedi diye bozul bu olmaz.

annenize bağırması babanızla ukala ukala konuşması bence yanlış daha fazla yüz göz olmuşsunuz.
ayrıca madem adetlerimiz gelenklerimiz var bu geleneklerdede geline imkan dahilinde istediğinin alınmasıda var gelininizin sizden eğer imkanınız varsa 10 tane bilezik istemesi olabilir bişey ama bunu gelin hanım babanızdan istemicekti arkadaşım isteme tarzı çok yanlış siz onu istemeye gidersiniz aileside kızımız bunu bunu istiyo der..... yada abine söler bunu bunu istiyorum diye......

sizin meselenize gelecek olursakda önce evlenmiycem demiş sonra evlencem dmeiş bunuda sizin meseleniz ortaya çıktıktan sonra demiş:) ne kadar büyük bi tesadüf dimi:)

olayın zü şu bu kız size ve abinize naz apıyomuş istemiyorum yan cebşme koyun gibi:) çünkü böle olunca onun gönlü olsun diye siz tüm şartlareı zorlayacaktınız çünkü abiniz istiyo kızı o vazgeçmesin olsun diye şartlar zolancaktı boşuna dmemiş hatun mantık evliliği diye istekleri olmazsa evlenem de diyebilirdi:)
ama ortaya siz çıkınca ve en önce evlencek olan siz oldgunuz için tüm kaynak bi şekilde size aktarılcak kız evi sadece yatak odası ve çeyiz hazırlıyo ama o hazırlık ne kadara mal oluyo biliomusun:) ayrıca düğün denen şey öyle kolay yapılmıyıo tatlım ek masraflar vs bi ton şey çıkıyo........... bunalrın hespi para
sizden sonra aileniz en az 1 yıl kendini toplaması lazım bu kızıda istemeye gidince bahane olarak yeni düğün yaptık olarak önüne sunulmasını istemediği için şimdiden önlem almış kendince:)

ayrıca anneniz size çeyiz hazırlıyo olabilir ama bu kıza yapmak zorunda diil şayet yapacaksa abinize yapar ki yapması lazım zaten.
bu kız ayrılcam diyip durmuyomu neden ona çeyiz hazırlaısnki onunbeğenmesini sağlasın çok saçma ya ayrılırlarsa ve ab,in yeni biriyle tanıştırsa yeni geln kız bu kızın seçtiklerini kullanmak zorundmaı? anneniz seçtiklerini gayet rahat kullanır beğenmese bile yapılmıi emek verilmişş bişe var ama eski sevgilisinin beğendiklerini kullanmak zorunda diil. ayrıca anneniz bugün size yapcak abiniz nişanlandıktan sonrada ona yapcak sonuçta siz onun kızısınız anneniz ne alsa sizin zevkinize göre alçak hazırlıycak ama kimse onunzevkine göre hazırlamak zorunda diil vede o istediği zaman hazırlamak zorunda diil:) hanüz süresi olan bişey abinizin çeyizi daha olmamış ve olacak olan bi durum için neden yapılmadı demek .çok saçma

bu ablanızla ailecek mesafe koyun ARANIZA ARTIK EVİNİZE GİRİP ÇIKMASINA MÜSADEE ETMEYİN vede sorabilecekseniz şayet abinizle devam etcekmi etmeyecekmi oturup bi karar versin yoksada sizi oyalanmasın sizde planlaırnızı ona göre yaparsınız sorun.
herşey zmanı gelince imkan dahilinde olur.

O konuda bizim ailenin erkekleri sonuna kadar hatalı. Başta abim çok taviz verdi tepemize çıkardı. Şimdi de babam. Anneme bağırıp çağırdığını duyunca fenalaşan, tansiyonu fırlayan adam sanki gitti. Sanki o haline sebep olan abla değil de benim. Geçen gün abla hariç ailenin kadınları bize geldiler ve ablanın öyle dolduruşuna gelmişler ki. Ne oldu nasıl oldu anlayamadan bizim kızımızı üzüyorsunuz, üzüldükçe hastalanıyor zaten stresli falan dediler. Buraya geldi olay. Anneme laf soktular, bana surat yaptılar. Kimbilir ailesine olayları nasıl anlattıysa insanlar biz kızlarını üzdük, tartıştık durdukyere, kızcağız yanlış anlaşıldı sanıyor ve çatır çatır savunmaya gelmişler kızlarını bizim evimize. Babam da küçük bir kısmına şahit oldu bu konuşmanın ve "eehehehe, ben kızınızı anlıyorum tabi çok stresli ve şu an depresyonda, e ince düşünen sürekli kafasında bir şeyler kuran bir yapıya sahip, öyle olunca da birbirimizi yanlış anladık. Yeter ki çocuklarımız mutlu olsunlar bunlar halledilir. " dedi. Babam değil de küçüğüm olsa ağzının ortasına terlikle vururdum. O kadar karaktersizce geldi onca şeyden sonra her şeyin üstünü örtmesi. Şu an yalnızca annem ve ben mesafeliyiz. Babam ve abim her şey tatlıya bağlandı oley kafasındalar. Bilmiyorum kendilerini mi kandırıyorlar bizi mi...

Aşırı derecede yüzgöz olmuşuz ama biz yıllarca ilişki yürütecekler, evliliği sürekli erteleyecekler adını anmayacaklar sanmıyorduk ki. Ablayla tanıştığımızda, ilk konuşmamızda bana söylediği; bu yaşta çıkma ayrılma, sevgili olma saçmadır çocukçadır. İnsan bir erkekle görüşüyorsa evlilik niyetinde olmalıdır. Biz de bunu duyunca sandık ki çok katı kuralları olan, muhafazakar ve flörte dahi karşı bir insan ve hemen evlenmek isteyecek. Ama bu lafı duyduğumdan sonra 3,5 yıl geçti. :) Üstelik daha en başında bizlerle tanışmak isteyen, annelerimizi tanıştıralım diyen, her organizasyonlarına bizi de dahil eden ablanın ta kendisiydi.

Evet hep gelin istiyordu görüşmeleri. Her şeyi o organize ederdi. Ben doğru düzgün yalnız bir şeyler yaptıklarını, başbaşa bir sinemaya gittiklerini bilmem. Çok nadirdir. Ne zaman bir plan yapacak olsalar son dakika haberim olurdu ve resmen sürüklerlerdi beni. Ha o zaman böyle tatsızlıklar yoktu ve benimle vakit geçirmek istiyorlar demekki diye düşünüp hiç kırmadım onları ne zaman birlikte bir şeyler yapmak isteseler. Ama bana göre bu da normal değil esasen. Yalnız kalmak istememeleri çok saçma. Benim geleceğim yer vardır, gelmeyeceğim yer vardır. Bunlarda öyle bir ayrım yoktu.

Teşekkür ederim yorumun için. Fakat ben mi yeterince anlatamadım, siz mi yanlış anladınız bilmiyorum.
Çok sık görüşme meselesi bize göre de öyle. Çoğu zaman emrivaki oluyordu hatta bize ama değer veriyorlar ki bizleri de yanlarında istiyorlar diye hiç itirazımız olmadı. Ama yukarıda bahsettiğim gibi, bizim değil karşı tarafın isteğiydi çok sık görüşme zaten.

Anneye teşekkür etme meselesi de çok farklı. Bir defa annem yapısı gereği çok ince düşünen, sık iltifat edebilen bir insan değildir. Ama bu hiç iltifat etmediği anlamına gelmez. Ayrıca, abla senin annen bana böyle şeyler söylemiyor dediğinde anneme karşı tavırlıydı ve annem hiç de teşekkür edilecek bir evlat yetiştirdiğini düşünmüyordu annesinin. Her fırsatta laf sokuyordu, anneme surat yapıyordu. Annemin haberi yoktu ama hissediyordu ve kırgındı.

Bir de, onun annesi annelerimiz yeni tanıştığında anneme sürekli "senin oğlun şöyle sinirli, böyle agresif. " diyordu. Abime bir dönem psikopat dediği bile oldu. Anlatırken çok kızıyorum kendimize de ama o dönem sırf bizim yüzümüzden araları bozulmasın, gerginlik olmasın diye sustu o annem. Kendi annesi hakaret dahi etmişken benim annemden iltifat beklemesi de saçma. Çünkü hak etmemiş oluyor.

Altın ve çeyiz meselesi de öyle... Benim bildiğim kız anneleri çeyiz hazırlar. Erkek çeyizi olmaz ki. Gelinine ve gelinin ailesine hediyeler, bohçalar hazırlanır. Ki annem de zaten hazırlıyor onları. Benim daha fazla çeyizimin olması çok normal değil mi? Ben müstakbel kayınvalidemin bana ne hazırladığıyla hiç ilgilenmedim, çünkü kadın mecbur değil. Kızları var diye düşünürüm. Hem onun kendi annesi de ne oğluna ne de kızına hiçbir şey hazırlamayacağını kendi ağzıyla söyledi. Kendi ailesinden böyle bir şey görmemişken bizden talep etmesi ne kadar mantıklı?

Bir de; kız tarafı yatak odası ve nişan hazırlığı derken az para harcamıyor denilmiş. Sırf bu yüzden işe girip kendi masraflarımı kendim karşılamak istiyorum işte. Bana ne zaman evlenmeyi düşündüğümüz sorulduğunda bile işe girersem yazın diyorum. Sırf bu yüzden ben nişan için tören istemiyorum bile. Evde takacağız yüzüklerimizi. Nişanımda bana amcalarımın, teyzelerimin dayılarımın vs hediye ettiği altınlarla da düğünüm için bilezik alıp düğünümde aileme taktıracağım. Ben daha ne yapabilirim ki?

Bu konuda laf etmeye hakları yok çünkü gereken açıklamayı yapıyorum. Bas bas bağırıyorum kendim karşılayacağım her şeyimi, aileme kuruş harcatmayacağım diye. Biz öyle olduğunu bilmiyorduk diyemezler yani. Kaldı ki ben de onların evlatlarıyım. Bana da ellerinden geldiği kadar harcamalarını istesem hakkımdır. Onlarla benim düğünümün alakası yok. 3,5 yıldır oyalanmasalardı. Ben ortaya çıkınca mı düştü akıllarına...

Allahim okurken cok sinir oldum.ailesi ona nasil terbiye vermis oyle.bence onun kiskancliklari hic bitmez.abinle evlenirlerse vay halinize.

Allahim okurken cok sinir oldum.ailesi ona nasil terbiye vermis oyle.bence onun kiskancliklari hic bitmez.abinle evlenirlerse vay halinize.

Ailesi öyle bir yetiştirmiş ki bunca rezilliğin üzerine bir de çatır çatır kavga etmeye, bize laf ettirmemeye gelmişler evimize. Kızımızı üzmeyin yeter artık dediler bir de.

Sen ile annen hiç babana firça atmiyormusunuz? Yahu bu nasil bir tavir? Eger öyle bir gelin bize düsseydi ve babam ile altin pazarligina girseydi, babam o kizi asla ve asla eve almazdi bile. Ki babam çok hosgörülü, anlayisli biri olmasina ragmen.

Annen ile sen ayni bu tavirdan vazgeçmeyin. Vallahi sen nasil öyle duruyorsun anliyamadim, benim içimden resmen o kizi bogmak gelerdi! Abin ile konusma firsatin oldumu?

Ayrica cevabindan anladigim kadariyla hep abin ve bu kiz bulustugunda sendemi yanlarinda oluyordun? Bu nasil bir iliskiyor oluyor öyle? Ben gerçekten hiçbirsey anlamis degilim.

Tavırları çok çirkin,basit...Bu çeyiz işinde sen ben tavrı zaten çirkinken ,insan söylemeye utanacakken kendilerine düşeni de size yıkmak istemeleri çok basit ,sığ,akıllarınca kendilerini uyanık sanıyorlar.Ailesi de aynı..Bence evlendikten sonra da sorun olur......Benim abim olsa onun ve ailenin selameti açısından onla evlenmesini istemezdim,hatta engel olurdum..O senin abin....Başka aile olsa sizin gibi alttan almazdı..Umarım böyle olgun bir aileyle karşılaşırım ben de..Ama böyle suiistimal etmem..Ben de sinir oldum kıza..Biz saçımızı süpürge ediyoruz,mal para lafı etmiyoruz,yine de kıymetimiz bilinmiyor,ne eş,ne eş ailesi tarafından,ne eş adayları tarafından...Resmen altta kalanın canı çıksın tarzında bu dünyada..çok çok üzgünüm..

Son düzenleme:
kafama takıldı ya, neden sürekli müstakbel diye bahsediyosun onlardan. böyle ister istemez okurken sırtımı falan dikleştirip, kravat taktım resmen. biraz rahat olun, aileniz de aman şöyle olmasın böyle olmasın diye fazla kasmış, ağırlığını koyamamış gibi. kız da afedersiniz tepenize bindikçe binmiş. öyle ki sana bunları söylerken bile ağzını açamamışsın. belli ki siz düzgün ve naif bir ailesiniz. "müstakbel" yengeniz de sizin bu naifliğinizi epey sömürmüş. bundan sonra yapılacak şeyler biraz abinizin elinde. bu yaşananlardan sonra sevebiliyorsa o kadını, inatla da sevecekse, size daha katlanacak çok yokuşlar var demektir. üzgünüm.

Ailecek çok sabırlı insanlarmışsınız. Ve de iyi niyetli.
Böyle birine nasıl abla diyebiliyorsun ? Çok ilginç.
Son derece kompleksli,art niyetli ve işgüzar bir kadın çünkü.
Arkanı dönmeye gelmez. Sürekli kuyu kazıyor.
Babanıza bağırması, ukalaca konuşması, sana söylediklerini dillendirmesi son derece saygısız ve sevgisizce.
Bence abinizle ayrılmaları en mantıklısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…