- Konu Sahibi cansubeauty
Kizlar simdi ben henüz sözlü degilim,, hala bekliyoruz yani baska konularimda var görmüsünüzdür belki... sevgilimle aramda 3-4 saatlik yol var..., ben sözlüm olacak insanin oradan cok güzel muhtesem bir okul buldum devam okumak icin bir firsat..., ailem tamam kizim aslinda seni yollamazdik ama sözlün(müstakbel) orada ailesi orada,, onlar senin yanina olur destek olurlar sana , hem kendi ayaklarininda üstünde durmayi ögrenirsin herzaman biz senin yaninda olmiyacagiz dediler.., simdi yaklasik 6 ay sonra okulum basliyor ve tasinicagim.., haliyle o 6 aya kadarda sevgilim ailesiyle gelecek.. artik insallah :Saruboceq:sözlenecegiz.. millet konusacak yoksa.., yani mecbur olacak :lepi: , simdi günler gectikce ben düsünüyorum ailemsiz napicam onlari cok seviyorum cok özlicem , annemsiz napicam falan diye..., birde 2 sene sonra evlenmeyi düsünüyoruz... yani tasininca birdaha baba evinde kalma sansim olmicak.., tatillerde,hafta sonularda gidicem tabiki yanlarina ama öyle hep kalma olamicak.., ve bu beni düsündürüyor , yani sizce basarabilirmiyim kaldirabilirmiyim bunu??..., bir tek benmiyim böyle olan , yapan?? yoksa sizlerdede böyle durum varmi kizlar??
bir fikir verin lütfenn .... bilmiyorumkismile
bir fikir verin lütfenn .... bilmiyorumkismile
Son düzenleme: