Söz Kesimi Müstakbel Sözlünüzle ayni sehirde olmak??? fikirlerinizi bekliyorumm...

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
Kizlar simdi ben henüz sözlü degilim,, hala bekliyoruz yani baska konularimda var görmüsünüzdür belki... sevgilimle aramda 3-4 saatlik yol var..., ben sözlüm olacak insanin oradan cok güzel muhtesem bir okul buldum devam okumak icin bir firsat..., ailem tamam kizim aslinda seni yollamazdik ama sözlün(müstakbel) orada ailesi orada,, onlar senin yanina olur destek olurlar sana , hem kendi ayaklarininda üstünde durmayi ögrenirsin herzaman biz senin yaninda olmiyacagiz dediler.., simdi yaklasik 6 ay sonra okulum basliyor ve tasinicagim.., haliyle o 6 aya kadarda sevgilim ailesiyle gelecek.. artik insallah :Saruboceq:sözlenecegiz.. millet konusacak yoksa.., yani mecbur olacak :lepi: , simdi günler gectikce ben düsünüyorum ailemsiz napicam onlari cok seviyorum cok özlicem , annemsiz napicam falan diye..., birde 2 sene sonra evlenmeyi düsünüyoruz... yani tasininca birdaha baba evinde kalma sansim olmicak.., tatillerde,hafta sonularda gidicem tabiki yanlarina ama öyle hep kalma olamicak.., ve bu beni düsündürüyor , yani sizce basarabilirmiyim kaldirabilirmiyim bunu??..., bir tek benmiyim böyle olan , yapan?? yoksa sizlerdede böyle durum varmi kizlar??

bir fikir verin lütfenn .... bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
canım kader belki seni onun yanına çekiyor belli mi olur...evet ailenden ayrı kalıcaksın ama okul araya girince hep böyle oluyor sonra atamalar falan..illaki aileden yavaş yavaş uçuyoruz..seninde böle olucak sanırım...ne kadar nişanlanamyı istediğini biliyorum canım ve sanırım artık hayallerinde gerçekleiyor inşallah ama şimdi de ailemi özlücem diyosun ...kızz hem ağlar hem giderim misali oldu seninki..ama yapıcak bişey yok hem orda sana kaynanalar eşin falan sahip çıkıcaklar..mutlu olmak için fedakarlık şart canım .bunları senin için yazdım ama ben olsam gitmezdim tatlım...zaten sözleneceksin yuvadan uçacaksın sayılı günün var e bu sayılı günü de ailein yanında geçir derim eğer ailenin yanındaki okullarda okuma imkanın varsa tabi...

canım kader belki seni onun yanına çekiyor belli mi olur...evet ailenden ayrı kalıcaksın ama okul araya girince hep böyle oluyor sonra atamalar falan..illaki aileden yavaş yavaş uçuyoruz..seninde böle olucak sanırım...ne kadar nişanlanamyı istediğini biliyorum canım ve sanırım artık hayallerinde gerçekleiyor inşallah ama şimdi de ailemi özlücem diyosun ...kızz hem ağlar hem giderim misali oldu seninki..ama yapıcak bişey yok hem orda sana kaynanalar eşin falan sahip çıkıcaklar..mutlu olmak için fedakarlık şart canım .bunları senin için yazdım ama ben olsam gitmezdim tatlım...zaten sözleneceksin yuvadan uçacaksın sayılı günün var e bu sayılı günü de ailein yanında geçir derim eğer ailenin yanındaki okullarda okuma imkanın varsa tabi...

canim haklisin...ama burda imkanim yok o imkani kacirdim..., biliyorum günlerim sayili sonra birdaha ailemin yaninda eskisi gibi kalamiyacagim ama dedigin gibi hem aglarim hem giderim.., ben ailemi her özledimde gitmeyi düsünüyorum bilmiyorum buna dayanabilecekmiyim annemden uzakta... anneme zaman zaman diyorum anne gitmiyeyeyim hayir gelecegin icin okucaksin dedi , herzaman biz yaninda olmicaz senin kendi ayaklarinin üstüne durmayi ögrenmelisin dedi..., dünyada kac bin insan , kac bin kiz vardir ailesinden uzak yurta kalip okuyan dedi.., kafami cok yoruyor bu düsünce.., bazen hata su söz nisan isini bile unutuyorum bunu düsünürken.. bi taraftan korkuyorum bi taraftan cok üzülüyorum ailemsiz..., offfffff offfff :(

canim haklisin...ama burda imkanim yok o imkani kacirdim..., biliyorum günlerim sayili sonra birdaha ailemin yaninda eskisi gibi kalamiyacagim ama dedigin gibi hem aglarim hem giderim.., ben ailemi her özledimde gitmeyi düsünüyorum bilmiyorum buna dayanabilecekmiyim annemden uzakta... anneme zaman zaman diyorum anne gitmiyeyeyim hayir gelecegin icin okucaksin dedi , herzaman biz yaninda olmicaz senin kendi ayaklarinin üstüne durmayi ögrenmelisin dedi..., dünyada kac bin insan , kac bin kiz vardir ailesinden uzak yurta kalip okuyan dedi.., kafami cok yoruyor bu düsünce.., bazen hata su söz nisan isini bile unutuyorum bunu düsünürken.. bi taraftan korkuyorum bi taraftan cok üzülüyorum ailemsiz..., offfffff offfff :(

canım ozaman yapacak bişey yok gidiceksin..
okuma işleri böyle milyonlarca genç ailesinden uzakta..
sende farkındasın ama evleneceğin için kafan karışık ve üzgünsün...
olsun git sen zaten o şehre gelin gidiceksin sanırım
oralarada alışmış olursun

canım ozaman yapacak bişey yok gidiceksin..
okuma işleri böyle milyonlarca genç ailesinden uzakta..
sende farkındasın ama evleneceğin için kafan karışık ve üzgünsün...
olsun git sen zaten o şehre gelin gidiceksin sanırım
oralarada alışmış olursun

evet canim kafam biraz karisik.., burdan arkadasim var okumak icin türkiyeye gitti giris cikis yapiyor almanyaya her 3 ayda bir 1 ayligina geliyor..., yani buda cok zor..., ben yine 4 saat uzaklikta olacam , yani benim icin aslinda cok süper bisey bi taraftan bakilirsa.., sevgilimle cooooooooooooooook uzun zamandir beraberim ama iliskimiz hep uzakta oldumuz icin huylarimizi tabiki biliyoruz cok iyi taniyoruz ama birde yaninda olupta görmek var daha iyi tanimak var.., o yüzden sözlü/nisanli olarak yaninda olmak hem ailesini hemde kendisini cok daha iyi tanima firsatim oluyor , ona görede cizgi cizmek var :), ya bu taraftan cok iyi olacak.. ama iste ailemden uzak bakalim nasil olacak.., mecbur katalancaz artik gidip gelecez caresi yok :)

Back