Müstakbel kv ve şimdiden başlayan sorunlar

Çok yüzgöz olmuşsunuz aradan çekil canım. Senin bir ailen var sen neden tek başınaymış gibi hareket ediyorsun?
Söz, nişan vs... tarihlerine aileler karar verir. Sen gencecik bir kızsın kendi değerini bil yoksa değersiz insan muamelesi görürsün. Dikkatli ol.

kadının yerine koy kendini erkek çocuğunun evlendiğini düşün.empati kur

Şöyle ki yüz göz olmayı ben gerçekten istemedim çok aşırı samimi olmak zaten yapımda yok ancak sevgilimin geçirdiği kaza sebebiyle ve olumsuz olan uzun sonuçlarından dolayı mecburen bir arada bulunma durumumuz ve sevgilim yaşam tehlikesi olduğundan birbirimize samimiyet ve destek olma dönemimiz oldu.Ben gerçekten sevdim saygı duydum samimiyetine de inandım bunu hissetmiştim bu sebeple de zoruma gitti bana öyle bir cümle kullanması yoksa havadan nem kapan bir yapım yok.Beyaz eşya konusunda ise 1-2 ay sonra alınacak ama daha önce bizim fikrimiz olmasına rağmen sevgilimle beraber almaya gideceğimiz halde sevgilime gidelim alalım diye söylemiş yani.Siz seçin beğenin diyor ama hepte bir isteğini kabullendirme çabası.Ben kendimi anlatırken evet yanlış anlatıyor olabilirim.Artık biraz çenemi tutmayı ve kv adayını onaylıyormuş gibi davranmayı denemeliyim sanırım.Teşekkürler düşünceleriniz için :)

Evet benim ailem var ancak biz sevgilimle her çift gibi plan yaparken annesi sürekli bir fikir atıyor öne benim ailemde benimle paylaşıyor ama bana uygun değilse diretmiyor onun annesi öyle değil.Biz ne zaman dersek aileler zaten uzun süreli bir ilişki olduğundan hazırlar ama sevgilimin annesi hep önce olsun erken olsun derdinde nedenini de şöyle söylüyor: Artık söz nişan yapalım demesinler mi ki X oğlunu sözledi nişanladı.Tek derdi bu olsa gerek.

sen sevgiline annen istediği için söz tarihinde benimle aynı fikirde değilsin gibi bir şeyler dersen yani annesini direk karıştırırsan senin annesine karşı olduğunu düşünür tabi.kayınvaliden söz tarihi için bir gerekçe söylüyor ve onun üstünde durarak ikna ediyor oğlunu.sende aynı taktiği kullan,mesela sende sözle düğün arası çok uzun olunca, düğün ne zmaan çok uzatmadınız mı falan diye etraf sorabilir buda bizi rahatsız eder gibi bahaneler üret ,kendi dediğini bu şekilde yaptır.annesiyle inatlaşmadığını haklı gerekçelerin olduğunu göstermeye çalış.

kadının yerine koy kendini erkek çocuğunun evlendiğini düşün.empati kur
Ama çok aceleci davranıyor şimdiden bunlara karışan nişan düğün arasında nelere karışmaz bu sebeple uzun tutmak istemiyorum annesinin dediği tarihte olsa daha büyük sıkıntılar çıkacak.Benim ailemde çok uzun sürmesini istemiyor ama tek laf edebildiği oğlu olsa gerek.

Oda iyi be. Kadın seni seviyor demek ki. Ya ertelemeye çalışsaydı? O zaman çok üzülürdün işte.

Benim sevgilimde de iş yok ben biliyorum ben bunları zaten söylüyorum ama annesi aklına giriyor bu sefer istemeyen taraf ben oluyorum.Tam da dediğin gibi annen senin fikirlerini değiştiriyor diyorum ama öyle yanlış bir şey söylemiyorum ki.

Oda iyi be. Kadın seni seviyor demek ki. Ya ertelemeye çalışsaydı? O zaman çok üzülürdün işte.
madem beni seviyor neden ortada fol yok yumurta yok dedi çağıran o kırmak istemediğim için hata ettim gittim samimiyetine inandım.ona kalsa ben şimdi 2 senelik sözlüydüm 1.5 senede evlenmeme daha vardı.

madem beni seviyor neden ortada fol yok yumurta yok dedi çağıran o kırmak istemediğim için hata ettim gittim samimiyetine inandım.ona kalsa ben şimdi 2 senelik sözlüydüm 1.5 senede evlenmeme daha vardı.
Haklı ama. Ortada fol yok yumurta yok. Çok yüzgöz olmuşsunuz işte, kadın seni kızı gibi görüyor sakınmıyor. Bu şekilde söylememesi lazım tabi haklısın ama ona bu fırsatı sen vermişsin.

Bence bundan sonra görüşme sıklığınızı azaltın. Kadına tavır al demiyorum ama sürekli bık bık etmeyin yani. Evlerine kesinlikle gitme. Bir yere davet ederlerse aileni öne sürerek gelemem de. Seni ararsa güzel güzel konuş ama.

Bence sevgilinle bile görüşme sıklığını azalt. Adama kötü davran demiyorum bak. Sen istenen, aranan ol. Yoksa değer görmezsin inan.

Benim erkek arkadaşım kaza geçirdi 2011 de malesef 3 haftası yoğun bakım 1 haftası normal oda olmak üzere baya kötü zamanlar geçirdik bu sebeple destek ve samimiyet anlamadığım şekilde gelişti yoksa istekli ailenin içine girme durumu değildi.Psikolojik olarakta baya sorunlar yaşadık ki gerçekten zordu benim için ve sevgilimin yanında olmam gerekiyordu bu sebeple gitme gelmeler başladı.Benim per perişan halimi gören annesiydi ne kadar kahrolduğumu acı çektiğimi bilende annesiydi daha sonra övgülerle benim hastayken sevgilime nasıl baktığımı bir an olsun hastanede kaldığı sürede oradan ayrılmadığımı göğsünü gere gere anlatan da oydu o süre zarfında nasıl sevecen nasıl sevgi dolu içten samimi geldi ve biz birbirimizden destek aldık sevgilim ölümle mücadele ederken.Bu kadar olaydan sonra kendi samimiyetine inandırıp güven veripte bana fol yok yumurta yok demesi tokat gibiydi. Zaten gidip gelmelerim sık sık veya uzun olmadı.Şu an zaten gitmiyorum kazadan sonra 1 sene kadardı oda sık değildi yani.Görüşmelerimiz de ayda yılda bir telefon konuşmalarımızda çok nadir ne zaman ararsa asla ters konuşmadım gayet normal tavırlarla.Benim annemle de kaza zamanı tanıştılar ve manevi olarak çok destek oldu annem.Bunlardan sonra gerçekten zoruma gitti haketmemiştim.Sevgilimle bu tartışmalar dışında sorunumuz yok ona bu sebeple tavır almıyorum ama kötü oluyoruz.Ama bundan sonra annesinin hiç bir samimiyetine inanmam.

Birebir kendin muhattap olmican yaaa..
Sen ailene soylicen onlar erkek ailesine soylicek biz boyle boyle istiyoruz diye seni karistirmadan..
Misal nisan gec olsun dugune yakin olsun mu istiyorsun, annen dicek biz kizi fazla nisanli bekletmek istemiyoruz o yuzden gec olsun istiyoruz nokta..
Ne sen kotu olursun ne kv laf edebilir.

Canım ben seni anladım. Haklısın. Ben sana bundan sonrası için yapman gerekenleri söyledim kendimce.

Sen bu kadar iyi niyetli ve fedakar olunca kadın bu nasılsa oğlumdan vazgeçemez diye havaya girdi belkide bilemiyorum.

Günahını da almak istemem aslında. Belkide erkenden sözlenmenizi istiyor ya onun için demiştir ol lafı. Hani fol yok yumurta yok sözlenin bakiyim gibisinden ne biliyim.

Neyse ne olursa olsun talihsiz bir cümle sarf etmiş. Sen bundan sonra mesafeli ol biraz. Tamam mı? Bence yani, sen bilirsin tabi.

Aynen katılıyorum.

Haklısın en doğrusu aslında

Ama her şeyin usulü adabı var dimi sanki biz bilmiyor muyuz ne zaman söz nişan istediğimizi dediğim gibi ona kalsa ben şu an 2 senedir sözlüydüm sürekli söz yapalım dedi dedi durdu hep erteleyen olmaz diyen bendim çünkü evlenecek durumumuz yok şu an bekleyeceğiz daha niye söz nişan yapalım ki her şey karman çorman olsun birbirimizi yiyelim.Benden anca saygı görür biraz da güler yüz samimiyetine inanacağımı sanmıyorum çünkü gerçekten iyi niyetli bir ses tonuyla söylemedi.Mesafe konusunda tabiki haklısınız ben kaza durumu olmasaydı şu an tanışmamış bu kadar yüz göz olmamış olurdum.Ama o kadar destek çıktık samimiyet oldu sonrasında bak oğlum iyileşti hiç takmadı bizi demesin diye direk muhabbeti kesmedim hata ettim.

Ne yapacaksın oluyor işte böyle şeyler. Yalnız dediğim gibi şimdi seviyeli bir ilişki tutturdun tutturdun inan sonradan arap saçına dönüyor.

Ne yapacaksın oluyor işte böyle şeyler. Yalnız dediğim gibi şimdi seviyeli bir ilişki tutturdun tutturdun inan sonradan arap saçına dönüyor.
Şu çiftleri kendi haline bıraksalar bir sorun çıkmıyor da neyse artık daha sakin seviyeli mesafeli olmaya çalışacağım.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…