bana şu aşamada "ortada fol yok yumurta yok" demesi garip gelmedi. belli ki aranız iyi, samimiyetinize güvenmese zaten kendi evine alacağı eşyayı seçmeye de çağırmaz. ve gerçekten henüz ortada fol yok yumurta yok. uslubunu bilemem ama söylediği abes birşey değil. söz-nişan tarihlerine fikir beyan edecek olan da zaten asıl ailelerdir diye düşünüyorum. sözü nişanı ayrı yapacaksanız erken olmasının ne sakıncası var? zaten söz yapmaktaki amaç bu değil mi, nişan uzun zaman sonra yapılacaksa söz yapılır, yoksa direkt nişan olur diye bilirim ben. beyaz eşyanıza karışması da tavsiye niteliğinde olsa gerek, çünkü tekrar söylemiş olacağım ama, şu aşamada fol yok yumurta yok, siz zaten beyaz eşya almıyorsunuz ki, geleceğe dönük tavsiye veriyor bence size, şöylesi iyi böylesi iyi manasında? bu konularda dengeyi kuracak olan nişanlınızdır. ama sizin yazım tarzınızdan ve uslubunuzdan gerçekten söylediklerinizde haklı olsanız bile nişanlınızda annesine gıcık olduğu izlenimini yaratmış olacağınızı siz söylemeseydiniz bile tahmin ederdim, çünkü gerçekten gıcık olmuş gibi konuşuyorsunuz.
bu imajı silmek için geleceğe yönelik şimdiden kesin sınırları çizilmeyen sohbetlerde şimdilik onay vermenizi, "evet teyzecim sepet teyzecim" şeklinde onaylamanızı ve meseleyi ciddiye bininceye kadar ertelemenizi, bu durumu da sevgilinizin gözüne sokmanızı tavsiye ederim. yani aksini yapın, biraz da annesine önem veriyor, fikirlerine değer veriyor imajı çizmek için uğraşın, sizin için mühim konularda vakti gelince göğüs göğüse çarpışırsınız gerekirse:)