- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
-
- Konu Sahibi narantikibi
Peki beyaz eşyaya ne demeli benim evime alınacak sonuçta ve hep ısrarcı davranıyor.Söz tarihinde bir iki gün değil aylar oynayacak ben geç olsun istiyorum çünkü düğünle arası uzayacak ama o ısrarla gelen paradan önce olsun diyor bu sefer ben yine ters düşmüş gibi oluyorum niyeyse annesinin düşüncesinin bana ters düştüğü hiç olmuyor.O düşünceyi silemezsin çünkü adam haklı bende bile şuan o düşünceler oluştu tabiiki karışacak kadın nikah tarihine söz tarihine bu bütün aileyi etkileyecek bir durum çünkü
bu kötü olur işte evlilikle devam edecek ilişkimiz kavgalarla son bulur herhaldeo silinmez daha da artar bu gidişle.
bu kötü olur işte evlilikle devam edecek ilişkimiz kavgalarla son bulur herhalde
İnatla istediği tarihte yapmaya çalışıyor tarihte ay belirledik gün karar veremiyoruz durumu değil aylar girecek araya.Tabi ki aileler fikir beyan edecek ama bu ötesi yani.Ben geç olsun düğünle arası çok olmasın derdindeyim o ise oğluna şöyle diyor : Ne yani demesinler mi ki X oğlunu sözledi-nişanladı derdi söz-nişan yapmak.İnatla kafasına sokuyor sevgilimin.Sevgilime de kızıyorum kabul etmiyor tamam ama belki olur hesabı bana söylüyor bunu ikimizde ortak karara varabilecekken var da sen düşün nasıl ısrar ettiğini ki normalde de inatçı istediğini yaptırabilen bir kadın.karısması guzel bırsey ama emır verıp benım dedıgım olacak demıyorsa düğün nısan tarıhıne elbettekı karısacak bunda bır sakınca gormedım ben ortak nokta bulmaya calısın
Ah ah zaten sinirimi bozan da bu ya ben belirtiyorum ama ona rağmen ben ters düşüyorum bir kere kafaya yerleşti ya anneme ters düşüyor gıcık oluyor düşüncesi.Ya da iyi işliyor annesi.İşim zor.Sen daha önceden fikirlerini belirt böylece ona ters düşmüş olmazsın.
Ne yapacağım ben ya belki de susup otursam zamanı geldiğinde benim dediğim olacak ama çenemi tutamıyorum işte.muhtemelen.
Ne yapacağım ben ya belki de susup otursam zamanı geldiğinde benim dediğim olacak ama çenemi tutamıyorum işte.
Aradaki dengeyi kuracak olan nişanlın. Sen düşünceni söyledikten sonra kayınvalide söylüyor ve buna rağmen sen ters düşüyor oluyorsan zaten sıkıntı.Ah ah zaten sinirimi bozan da bu ya ben belirtiyorum ama ona rağmen ben ters düşüyorum bir kere kafaya yerleşti ya anneme ters düşüyor gıcık oluyor düşüncesi.Ya da iyi işliyor annesi.İşim zor.
Sessiz durmaya niyetim yok zaten şu an konuları birebir müstakbel kv ile konuşmadığımdan sorun oluyor o ortada fol yok yumurta yok diyen annesi niyeyse her şeye karışıyor zaten benimle konuşulsa ona da söylerim düşüncelerimi.Benm derdim sevgilimin benim için annesine gıcık olduğumu ve inatlaştığımı düşünmesi.Sanırım şimdiye kadar her dediği eşi ve çocukları tarafından yapılmış olmasından kaynaklı bu davranışlar.Ama ben her zaman kendi istediklerimi yapan biri olarak büyüdüm düşüncelerine saygım olur ancak istediği her şey olmayacaktır.seni bilmem ama ben susamazdım ve susmadım da bu tür konular hiçı içime atamam
kendimi yer bitiririm uygun bir dille rahatsızlığını dile getir nişanlına
sessiz duranı herkes ezmeye kalkıyor bu devirde
Ya annesine demiyor ki tamam senin istediğin olacak ama bana da düşüncesini söylemekten geri kalmıyor.Ilımlı konuşmaya başlıyorum gayet hoş gidiyorum ama sonra akıl devre dışıAradaki dengeyi kuracak olan nişanlın. Sen düşünceni söyledikten sonra kayınvalide söylüyor ve buna rağmen sen ters düşüyor oluyorsan zaten sıkıntı.
Bir de şikayetini şikayet ederek belirtme. Onların da iyiliğini düşündüğünü göstererek ılımlı konuş. İnan daha etkili olur.Bir konuşacaksan iki düşün
Biliyorum ama o an kendimi nasıl sakin tutabilir de orta yollu cevaplar verebilirim diye düşünüyorum.Mutlaka vardır böyle davranıpta kendini daha sonra sakinleştirip de hataya düşmeyen.Sakin cevaplar vermeyi öğrenebilen bunu nasıl becerebilirim onu öğrenmek istiyorum.kendin biliyormuşsun işte cevabı çeneni tutcan başka çıkar yol yok.