- 23 Kasım 2007
- 518
- 377
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Ayy inşallah inşallahhAaaa yerlesme mi ki hadi hayurlisi insallah umarim guzel haberler aliriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah inşallahhAaaa yerlesme mi ki hadi hayurlisi insallah umarim guzel haberler aliriz :)
Insallah cnm sagolasin :) sen ne durumdasn peki nasil gidiyoraaaa adet mi oldunnn hayırlısı artık bidahaki ay inşallah
:))Ayy inşallah inşallahh
Sonucu alinca vuraya da yaz olur mu :))
Tabikiiiiiiii olumluo olumsuz her şekilde yazarımSonucu alinca vuraya da yaz olur mu :))
Tamm o zaman bekliyorum ben :))Tabikiiiiiiii olumluo olumsuz her şekilde yazarım
iyiyiz canım cok sukur bi sıkıntı yok :)Insallah cnm sagolasin :) sen ne durumdasn peki nasil gidiyor
iyiyiz canım cok sukur bi sıkıntı yok :)
tesekkür ederim canım sagol darısı sizlere inşallah :)Allah daha iyi etsin inşallah, maşallah size :)
tesekkür ederim canım sagol darısı sizlere inşallah :)
inşallah canım dualarımız sizinleAmin insallah cnm :) su mubarwk ramazan ayinda bize de nasip eder insallah Rabbim :)
inşallah canım dualarımız sizinle
Olsun canim sakin olmadi diye uzme kendini, hayirlisi. Umudumuz mubarek ramazan ayina kaldi bak, vardir bunda da bi hayir. stres yok, umut var..Dün olmam gerekirken bugün oldum ben regl.umudumuz diğer aylar inşallah
Kesinlikle bu ayki gibi stres yapmıcam artıkOlsun canim sakin olmadi diye uzme kendini, hayirlisi. Umudumuz mubarek ramazan ayina kaldi bak, vardir bunda da bi hayir. stres yok, umut var..
Hayirlisi de ve gulumse biraz rahat ol, olur insallah :)Kesinlikle bu ayki gibi stres yapmıcam artık
İsteyen herkesin hayırlısıyla olsun inşallahhHayirlisi de ve gulumse biraz rahat ol, olur insallah :)
Amin cnm insallah..İsteyen herkesin hayırlısıyla olsun inşallahh