- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
umut varmı ?
ayyy hadi hayırlısı ilk bebişin mi olacak?yaaaaniii, ehhh iştee, bi ihtimal, muhtemell, bellkiii
kendimi çok umutlandırmiyim diyorum aam, yarın regl günüm, dün adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı ama bugün pek tık yok, öyle bekliyorum :)
ayyy hadi hayırlısı ilk bebişin mi olacak?
hayırlısı olsunEveeeet :) iki yıllık evliyiz, bu ikinci deneme :)
Sağolasın :)hayırlısı olsun
Bugun bat gunum ve ben regl olmadim henuz. Isin tuhafi hicbir belirti de yok :s
Var mı bi değişiklikkkk merak ettimKimse yok sanirim, cok cnm sıkılıyor benim
Var mı bi değişiklikkkk merak ettim
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin iNŞALLAHH
Hakkımızda hayırlısı artık ne diyelimbir değişiklik yok teşekkür ederim bu arada :) adetim geçeli bugün 4. gün herhangi bir hareket yok, test yapmadım henüz :)
Hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim
Benim bat daha 3haziran,bugün hatta az önce kahverengi bi lekelenme olunca sevindim ama bakalım artık beklicez 1hafta dahaAmin ecmain. Bu arada sizin durumunuz nedir
Aaaa yerlesme mi ki hadi hayurlisi insallah umarim guzel haberler aliriz :)Benim bat daha 3haziran,bugün hatta az önce kahverengi bi lekelenme olunca sevindim ama bakalım artık beklicez 1hafta daha
canım sen test yapmadınmı halaaaaaaa nası dayanıyosun ben olsam 100 kere yapmıstım meraktanAaaa yerlesme mi ki hadi hayurlisi insallah umarim guzel haberler aliriz :)
Ah ah test aldigim gun bat in 5. Gunuydu cnm tam sabah yaparim dedim benim kirmizular aksamina geldi. Testi yapmadim duruyo ole bi dahaki aya insallah artik :)canım sen test yapmadınmı halaaaaaaa nası dayanıyosun ben olsam 100 kere yapmıstım meraktan
aaaa adet mi oldunnn hayırlısı artık bidahaki ay inşallahAh ah test aldigim gun bat in 5. Gunuydu cnm tam sabah yaparim dedim benim kirmizular aksamina geldi. Testi yapmadim duruyo ole bi dahaki aya insallah artik :)