- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Merhaba ben de varımm,henüz bebek yok ama 3 hazirandan sonra belli olcak bakalım.hayırlısı artık
Selamlar bende varım bayanlar bu ay 3.ayım hayırlısı herkes için:)
evet canım aynenSana da selam cnm, hosgeldin :) 3 ay derken bebis mi deneme mi :)
evet canım aynen
inş hamile kalıp bu 3.ayım derim burdan
umutlar bir dahaki aya artık canım hem yazda geliyor güzel güneşli günlerin tadını çıkarmak cok takmamak lazım kısmetimizde varsa zaten olur inş:)Hayirlisi o zaman insallah :) benim de 2.ay ama olmadi gibi. Bat 22 mayis adet belirtilerim basladi bile ama napim kismet :)
Daha 2hafta var evet,isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah.iyi haberler alırız bu ay umarım hepimizHosgeldin cnmcim. O zaman hayirlusi diyelum, hadi insallah Rabbim nasip eder. Beklemesi zir olur simdi daha varmus ama olsun, birlikte bekleriz :)
Haklisin guzelim :) yazi degerlendirmek lazim :)umutlar bir dahaki aya artık canım hem yazda geliyor güzel güneşli günlerin tadını çıkarmak cok takmamak lazım kısmetimizde varsa zaten olur inş:)
Insallah sekerim, guzel guzel haberler gelir umarim. :)Daha 2hafta var evet,isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah.iyi haberler alırız bu ay umarım hepimiz
Evet takvimini gordum simdi :) Allah sagkikli bi sekilde kucağına almayi nasip etsin insallah, bize de dua et bol bol tatlimm, bizim de olsun :))
Amin inşallah güzel duaların için tatlımm :)ederim canım benim Rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde sizlere de nasip etsin inşaallah :))
merhabalar bende geldimmm :)
hosbulduk tesekkür ederim evet 10 haftalık :)Günaydınlar efenim, hoşgeldin sefa geldin :) İyisin inşallah, bebiş var galiba? :)
hosbulduk tesekkür ederim evet 10 haftalık :)
olurmu oyle sey rabbim sana ve tüm kalpten isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahHmm, çok güzel, Allah kucağına da almayı nasip etsin inşşallah :) mademki hamilesin sende de dua istiyorum o zaman :) çok yüzsüz oldum herkesten istiyorum ya bu aralar idare edin
olurmu oyle sey rabbim sana ve tüm kalpten isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
umut varmı ?Allah razı olsun, inşallah bakalım çaktırmıyorum kimseye etrafımdakilere ama heyecanlıyım :)