- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Canım topigin hayırlı olsun :)
Allah razı olsun canımm benim hepimizin en guzel duaları hayırlısıyla Hak katında kabul olsun inşallah :))Cok ama cok tesekkur ederim. Nasil mutlu oldum yazdigini gorunce. Rabbim gonlube gore nasip etsin insallah. Allah ne muradin varsa versin hayirlisiyla canim. :)
Amin insallah :) Ben bursadan. Gebelik henuz yok beklemedeyim su an, ikjnci ay bu denemede. Bat 22 mayis. Ama olmadi sanirim. Adet olacakmisim gibi hafif sanci giriyor. Senin var mi peki canim?Allah razı olsun canımm benim hepimizin en guzel duaları hayırlısıyla Hak katında kabul olsun inşallah :))
Nerelisin varmı gebelik sende?
Benim regl ıkı gun gecti ama dun test yaptım tek cizgi cıktı bilemedim kafam karıstı :) bizim ilk denememiz benimde goguste hassasiyet var ara ara karın agrım var hafta sonuna kadar olmazsa kan verecegim inşallah :)Amin insallah :) Ben bursadan. Gebelik henuz yok beklemedeyim su an, ikjnci ay bu denemede. Bat 22 mayis. Ama olmadi sanirim. Adet olacakmisim gibi hafif sanci giriyor. Senin var mi peki canim?
Benim regl ıkı gun gecti ama dun test yaptım tek cizgi cıktı bilemedim kafam karıstı :) bizim ilk denememiz benimde goguste hassasiyet var ara ara karın agrım var hafta sonuna kadar olmazsa kan verecegim inşallah :)
Hadi bende katilim araniza Zeyzey topigin hayirli olsun allah ikinizede tez zamanda anne olmayi nasip etsin aminn
Amin bacim amim birde su eksime olmasa alti aydir migdemde eksime varTesekkur ediyorum en bolundan mustakbel anne adayim. Biz aday adaylari icin ettiginuz bu guzel dua icin Allah razi olsun :) dogum yaklasiyor sanirim. Suze de Allah saglikli bi srkilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah :)
Amin bacim amim birde su eksime olmasa alti aydir migdemde eksime var
Orasi oylede ama hamileligimin ilk ayindan bu güne kadar eksimesiz bir gün um olmadiaf edersin doktorun verdigi ilaclarda migdemi bulandiriyor neyse hayirlisiyla az kaldi zaten insan hamile kalincada heycanla o ilk kipirdamasini bekliyor ilk defa his etmek vs
topiğin hayırlı olsun canım :)
Teşekkür ederim hemşehrim , hoşgeldin topiğimize sen de sefa geldin :)
hamilelik var mı ? :)
evet canım 6 haftalık :))