- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Merhaba şuan aktif misiniz bilmiyorum. Aynı şüpheyle Mustafa beyi önerdiler. Sonraki süreciniz ne oldu? Memnun kaldınız mı?5,5 aylik bebegimde alerjiden supheleniyoruz uzun zamandir, doktor arastirirken bir ogrencim uzun yillardir oglunda alerji oldugunu, mustafa uyar isimli doktora gittigini cok ta memnun kaldigini kimsenin bulamadigi alerjileri onun buldugunu soyledi. Gunduz esimin isten izin almasi zor oldugu icin doktorun aksam muayeneleri de cazip geldiginden gittik, deri testi yapti ve sut, cilek, domates ve kakao alerjisi oldugundan soz etti.
Medipol hastanesinde rutin takiplerimizi yapan doktoru arayip rapor verdigimde bu yas grubu icin deri testlerini onermedigi, bahsi gecen doktorun alerji uzmani degil pediatrist oldugunu soyledi. Kafamiz epey karisti.
Gittigimiz doktorun internette bir cok alerji ile ilgili roportaj ve videosunu izledim, ama alerji uzmani ibaresini hicbir yerde goremedim. Bilen duyan varmidir?
ben tekrar gitmedim mustafa bey e, beni tatmin etmedi acikcasi. ancak tahmini alerjenleri 1.5 yadina kadar tuketmedik.suan oglum 3 yasinda herseyi yiyebiliyor cok sukur. fakat kis doneminde geniz akintisi ve oksuruk balgam buna bagli olarak kusma soeunu yasiyorux genellikle. alerjik astim suphesiyle bezmialem de alerji ve gogus hastaliklarina gittik. alerji doktoru hicbir test yapmadi ayak ustu muayene etti, fakat gogus hastaliklari uzmani hakan bey bir cok alerji testi yapti ve cok yuksek oranda mite alerjisi oldugunu henuz astima cevirmedigini ogrendik. ben onca alerji uzmaninin dan cok hakan bey den inanilmaz memnun kaldim. tek randevuda testlerimizi yapti, ilac raporumuzu ciksrtti ve bizimle cok guzel bir iletisim kurdu.Merhaba şuan aktif misiniz bilmiyorum. Aynı şüpheyle Mustafa beyi önerdiler. Sonraki süreciniz ne oldu? Memnun kaldınız mı?
Yaa harikasınız oğlum 5 ay 10 günlük. Hırıltılı solunum ve mukuslu kaka dışında hiç sorunumuz yoktu ki 4. Ayda kan gördüm kakada az bir şey. Yalnız başka hiçbir şikayetimiz yok gaz, döküntğ hiç olmadı. Bağırsak tepkili diye besinlerimi kısıtladım. Mukus geçmedi. Annem habersiz yoğurt yedirmiş az bir şey hiç kan ya da ağır mukus olmadı bana 3 gün sonra söyledi. Bu sefer acaba süt değil mi dedim. Ama neye var bilemedim. Dediğimiz doktora gitmeliyim hemenben tekrar gitmedim mustafa bey e, beni tatmin etmedi acikcasi. ancak tahmini alerjenleri 1.5 yadina kadar tuketmedik.suan oglum 3 yasinda herseyi yiyebiliyor cok sukur. fakat kis doneminde geniz akintisi ve oksuruk balgam buna bagli olarak kusma soeunu yasiyorux genellikle. alerjik astim suphesiyle bezmialem de alerji ve gogus hastaliklarina gittik. alerji doktoru hicbir test yapmadi ayak ustu muayene etti, fakat gogus hastaliklari uzmani hakan bey bir cok alerji testi yapti ve cok yuksek oranda mite alerjisi oldugunu henuz astima cevirmedigini ogrendik. ben onca alerji uzmaninin dan cok hakan bey den inanilmaz memnun kaldim. tek randevuda testlerimizi yapti, ilac raporumuzu ciksrtti ve bizimle cok guzel bir iletisim kurdu.
cocugu goturmedigum alerji uzmani kalmamisti, sifayi gogus hastaliklari doktorunda bulduk.
hakan bey in soyadini hatirlamiyorum, bezmialem cocuk gogus hastaliklarinda 3 doktor var zaten cok kolay bulabilirsinix bence. gida alerjilerinde bu kadar kucukken hakan bey ne yapar bilmiyorum ama bence de goturun en azindan dogru yonlendirmeyi yapar.Yaa harikasınız oğlum 5 ay 10 günlük. Hırıltılı solunum ve mukuslu kaka dışında hiç sorunumuz yoktu ki 4. Ayda kan gördüm kakada az bir şey. Yalnız başka hiçbir şikayetimiz yok gaz, döküntğ hiç olmadı. Bağırsak tepkili diye besinlerimi kısıtladım. Mukus geçmedi. Annem habersiz yoğurt yedirmiş az bir şey hiç kan ya da ağır mukus olmadı bana 3 gün sonra söyledi. Bu sefer acaba süt değil mi dedim. Ama neye var bilemedim. Dediğimiz doktora gitmeliyim hemenÇok geçmiş olsun size de Hakan beyin soyadı neydi?
Merhabalar hırıltı ve mukus sikayetimiz var bizimde .şu anda durumu ne yavrunuzun.diyet yaptınız mii
hakan bey in soyadini hatirlamiyorum, bezmialem cocuk gogus hastaliklarinda 3 doktor var zaten cok kolay bulabilirsinix bence. gida alerjilerinde bu kadar kucukken hakan bey ne yapar bilmiyorum ama bence de goturun en azindan dogru yonlendirmeyi yapar.
alerji sureci cok sikintili bir surec, bizim de kakada kan bir kac defa nokta seklinde oldu, ancak mukus 1 yasina kadar bolca vardi hatta 2,5 aylikken jelibon kivaminda seffaf sirf mukus seklinde bir diskilama yasamistik aklimiz cikmisti...
benim bebegim dogdugundan beri hiril hirildi surekli, gida alerjisinden miydi yoksa mite alerjisinden miydi bilmiyorum. geniz akintisi, buna bagli balgam ve o balgami atabilmek icin butun kisi kusarak geciriyordu.
size koeuyucu herhangi bir ilac verdiler mi? biz alerji ilacini hala kullaniyoruz koruyucu olarak 3 ayliktan beri....
1.5 yasina kadar diyet yaptim 1.5 yasindan sonra kontroolu diyeti actik suan 3 yasinda gida alerjileri pek kalmadi ama mite alerjisi var cok suan onun icin koruyucu ilac kullaniyoruz.Merhabalar hırıltı ve mukus sikayetimiz var bizimde .şu anda durumu ne yavrunuzun.diyet yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?