- Konu Sahibi kirmizigitar
5,5 aylik bebegimde alerjiden supheleniyoruz uzun zamandir, doktor arastirirken bir ogrencim uzun yillardir oglunda alerji oldugunu, mustafa uyar isimli doktora gittigini cok ta memnun kaldigini kimsenin bulamadigi alerjileri onun buldugunu soyledi. Gunduz esimin isten izin almasi zor oldugu icin doktorun aksam muayeneleri de cazip geldiginden gittik, deri testi yapti ve sut, cilek, domates ve kakao alerjisi oldugundan soz etti.
Medipol hastanesinde rutin takiplerimizi yapan doktoru arayip rapor verdigimde bu yas grubu icin deri testlerini onermedigi, bahsi gecen doktorun alerji uzmani degil pediatrist oldugunu soyledi. Kafamiz epey karisti.
Gittigimiz doktorun internette bir cok alerji ile ilgili roportaj ve videosunu izledim, ama alerji uzmani ibaresini hicbir yerde goremedim. Bilen duyan varmidir?
Medipol hastanesinde rutin takiplerimizi yapan doktoru arayip rapor verdigimde bu yas grubu icin deri testlerini onermedigi, bahsi gecen doktorun alerji uzmani degil pediatrist oldugunu soyledi. Kafamiz epey karisti.
Gittigimiz doktorun internette bir cok alerji ile ilgili roportaj ve videosunu izledim, ama alerji uzmani ibaresini hicbir yerde goremedim. Bilen duyan varmidir?