• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Koç kalp krizi geçirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Mustafa Koç kalp krizi geçirdi
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Mustafa Koç kalp krizi nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı. Hastane yetkilileri Koç'un durumunun kritik olduğunu, hayati tehlikesinin sürdüğünü açıkladı.

Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi devam ediyor.

Koç’un Beykoz Devlet Hastanesi’nden bir helikopterle sahibi olduğu Amerikan Hastanesine sevki için hazırlıklara başlandı.

Sitene Ekle

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 56 yaşındaki Koç'un hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı.

DHA'nın geçtiği son habere göre kalp krizi geçiren Mustafa Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi sürüyor.

Kalp krizi geçiren ve müdahale edilen Mustafa Koç’un Beykoz Devlet Hastanesi’nden bir helikopterle sahibi olduğu Amerikan Hastanesine sevki için hazırlıklara başlandı.

Koç Holding'ten yapılan açıklamada ise Mustafa Koç'un tedavisinin devam ettiği belirtildi.

MİDE AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

Mustafa Koç, bir süre önce İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş, 4 ayda tam 40 kilo vermişti. Koç, kızı Esra'nın lise mezuniyet partisinde zayıflamış yeni haliyle katılmıştı.

MUSTAFA KOÇ KİMDİR?

Koç Holding yönetim kurulu Başkanı Mustafa Koç, 29 Ekim 1960 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Koç, İsviçre'de Lyceum Alpinum Zuoz (1980) ve ABD'de George Washington University (1984) mezunu. 4 Nisan 2003'ten bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Mustafa Koç evli ve iki kız çocuk babası. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olan Koç, İstanbul Golf Kulübü'nün başkanlığını yapmaktadır.

fft16_mf6530787.Jpeg

Koç, kızı Esra'nın lise mezuniyet partisine zayıflamış yeni haliyle katılmıştı

Ayrıntılar geliyor...

http://www.milliyet.com.tr/mustafa-koc-kalp-krizi-gecirdi/ekonomi/detay/2182103/default.htm

Geçmiş olsun sifa diliyorum nede olsa bizim patron hep kredileri bunun bankasından çektik , ev araba sahibi olduk sayesinde , az kaldı kredinin bitmesine

Allah şifa versin inşallah sonuçta ülkenin gelişimine katkıları tartışılmaz.
Ancak kızı lise öğrencisiymiş maşallah yüksek lisans dese inanırdım o derece gelişmiş.

Mustafa Koc'u kaybettik. Allah rahmet eylesin cok uzuldum valla ya

Back