Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme ameliyatı ından sonra süreç nasıl biraz anlatır mısınızM.Kemal Aksoy meme ameliyatlarında bir numaradır Mersinde.5 yıl önce meme dikleştirme ameliyatı olmuştum O'nda. 2 gün sonra burun ameliyatım var ama burun için Vasfi Çelik tercihim
M.Kemal Aksoy meme ameliyatlarında bir numaradır Mersinde.5 yıl önce meme dikleştirme ameliyatı olmuştum O'nda. 2 gün sonra burun ameliyatım var ama burun için Vasfi Çelik tercihim
Bende olmayi dusunuyorum . Dikis izi kaldi mi ?
Ne kadara olmuş acaba 10 bine yapıyor diyenleri duydum daGecenlerde kuaforumde bir arkadasla karsilastim mustafa bey de burun ameliyati olmus cok memnundu . 2 gun olmus gayet iyiyim diye soyledi .
Merhaba fiyat nedir Mustafa Kemal ve vasfi çelik memnun olursanız falan bana yazınM.Kemal Aksoy meme ameliyatlarında bir numaradır Mersinde.5 yıl önce meme dikleştirme ameliyatı olmuştum O'nda. 2 gün sonra burun ameliyatım var ama burun için Vasfi Çelik tercihim
10.000 evet oyle dediNe kadara olmuş acaba 10 bine yapıyor diyenleri duydum da
Merhaba geçmiş olsun bende dikleştirme ve protez yaptırcam kendisine fiyatı nasıl? Bir de süreç nasıldı ay lütfen görün yazımıM.Kemal Aksoy meme ameliyatlarında bir numaradır Mersinde.5 yıl önce meme dikleştirme ameliyatı olmuştum O'nda. 2 gün sonra burun ameliyatım var ama burun için Vasfi Çelik tercihim
Merhaba fiyat nedir Mustafa Kemal ve vasfi çelik memnun olursanız falan bana yazın oldun mu ameliyat kime?