Mustafa Kemal Aksoy

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
264
80
98
34
Arkadaşlar merhaba Mersin’de Mustafa Kemal Aksoy’a burun estetiği olmayı düşünüyorum yakın tarihte kendisine burun estetiği ameliyatı olan var mı fiyat bilgisi alabilir miyim ve muayeneye gittiğinizde randevuyu ne kadar süre erteliyor bilgisi olan yazabilir mi

Gecenlerde kuaforumde bir arkadasla karsilastim mustafa bey de burun ameliyati olmus cok memnundu . 2 gun olmus gayet iyiyim diye soyledi .

M.Kemal Aksoy meme ameliyatlarında bir numaradır Mersinde.5 yıl önce meme dikleştirme ameliyatı olmuştum O'nda. 2 gün sonra burun ameliyatım var ama burun için Vasfi Çelik tercihim
Meme ameliyatı ından sonra süreç nasıl biraz anlatır mısınız

M.Kemal Aksoy meme ameliyatlarında bir numaradır Mersinde.5 yıl önce meme dikleştirme ameliyatı olmuştum O'nda. 2 gün sonra burun ameliyatım var ama burun için Vasfi Çelik tercihim
Merhaba fiyat nedir Mustafa Kemal ve vasfi çelik memnun olursanız falan bana yazın

Merhaba geçmiş olsun bende dikleştirme ve protez yaptırcam kendisine fiyatı nasıl? Bir de süreç nasıldı ay lütfen görün yazımı 🙏🏼 Emzirme dönemimden sonra mahvoldı göğüslerim kendimi berbat hissediyorum 😢

Back