Yakında özel konser veriyordum derHeee tabe tabe müzik dinletiyorsundur hee
Yanlışlıkla açmış en azından bunun farkında kasıtlı açmadı....Normalde burda insanin aman aman bi derdi olmadan konu açılınca herkes topa tutuyordu bakiyorum bu konuda kimse gıkını çıkarmamış...
Burdakiler adamı tanımıyor misal ben kimdir nedir neyapar hiç bilmem:)))))Normalde burda insanin aman aman bi derdi olmadan konu açılınca herkes topa tutuyordu bakiyorum bu konuda kimse gıkını çıkarmamış...
ben alıskınım benım mekanımm :):) dogru soyleyenı kk dan kovarlar hahaAy aman diyeyim fazla konuşmayalım bacım bandan yeni kurtuldum senide mahpusa atmayayım
ben alıskınım benım mekanımm :):) dogru soyleyenı kk dan kovarlar haha
Bak bu haberi bilmiyordum öğrenmiş oldumson model lüks arabasıyla yakalanınca önce benim değil diyip sonra benim diyen şahıs demi bu?
bi tek bu vasfıyla tanıyorum kendisini :)
araba da bu
Normalde burda insanin aman aman bi derdi olmadan konu açılınca herkes topa tutuyordu bakiyorum bu konuda kimse gıkını çıkarmamış...
Benimde kardeşimin düğününde idi çok itici gelmişti sonrAdan bu olduğunu ögrendimDüğünümde ilk dans şarkım bu adama ait.
Şimdilerde gıcık oldugum bi herif.
Buda güzel tuttumCicek suluyodum.
Herkesin takıldığı bir nokta var işteYalnız haberin sonunda 2003 te hacı olmuş diye belirtmeniz çok alakasız olmuş. Ne alaka yani ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?