• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müsrif koca ve çıldıran eş ;)

Eşim çok müsrif borç harç ödüyoruz, çocuk yapma planımız var vs...

Kafaya takıyor birşeyi alıp geliyor..Neyle alıyor derseniz ya taksit ya kredi kartı.. Ben kart ve kredi borçlarını bitirelim, ilerde çocukta olacak ( ki eşimin bir çocugu daha var onunda haliyle masrafı var ve onu da dusunmek zorundayız) zorlanmayalım hatta ılerde borc harc bıtınce dısımızı sıkıp ev alalım derdındeyım adam habıre alısverıs derdınde..

Dun gıtmıs sebıl almıs gelmıs, çok lazım yaa , soguk su ıse dolapta var, sıcak suya zaten gerek yok ılla lazımsa ketıl var :KK66:

Kaç kere konustum ama dınlemıyor , hemen sınır yapıyor, konusulmuyor da.. Bekarkende boyleydı ama ben konustuydum onunla bır ara duzeldı gıbı ıdı yenıden basladı ben sıkıldım borc odemekten, bana guvenıyor ama benımde gucum bı yere kadar.

Esi böyle olan hanımlar ne yapıyorsunuz?
ayy aynı benim eşimde böyleydi cnm.aldım artık maaşı elinden kredi kartlarını kapadık onca borcu şimdi 1 tane kart var oda bende.cebinide 20 tl harçlık veriyorum : D benden rahatı yok.eğer bu şekilde yapmazsam batıcaz onada mantıklı geldi bu şekilde yapıyoruz.

siz öyle bir güven vermişsiniz ki rahata gelmiş belli ki.bundan sonra faturaları da sen öde ben ödeyemeyeceğim elime para kalmıyor de.oh ne güzel o istediği gibi yaşasın sen sıkıntı çek.olmaz ki böyle...yükün büyük kısmını ona ver

Sende harca
Bol bol kıyafet al
Bakalım ay sonu nasıl geliyo, bi kere de o düşünsün

Bir musibet bin nasihatten iyidir.

Sende harca
Bol bol kıyafet al
Bakalım ay sonu nasıl geliyo, bi kere de o düşünsün

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
gider birilerinden borç alır öder herseyi, özel şirkette çalışıyor, işi gereği para ile uğrasıyor şirket parasını alır sonra yerıne koyamaz onceden bunları yasadık, sevgılıyken ısınden oldu-evının esyalarını sattı borc odemek ıcın-ıssız kaldı sonra 1 sene kadar iş bulamadı bu durum onu bunalıma surukledı ıntıhata kalkıstı neler neler anlatsam roman olur ama rahata erdi yaaa yine başladı dusunmeden davranmaya...

o nedenle sen harca ona para verme o halletsınle olmuyor bu işler bizim evde keşke olsa ;(

ev aldırdım borç ödüyoruz. bi taraftan benim harcamalarımda onu geçti. baktım değer bilen yok tutumluyum diye bana kızıyor. bende yiyorum paraları. şimdi kendine kıyafet bile alamıyor para yok diyor:)
haha güldürdünüz beni en iyisini yapmışsınız, helal olsun :)

gider birilerinden borç alır öder herseyi, özel şirkette çalışıyor, işi gereği para ile uğrasıyor şirket parasını alır sonra yerıne koyamaz onceden bunları yasadık, sevgılıyken ısınden oldu-evının esyalarını sattı borc odemek ıcın-ıssız kaldı sonra 1 sene kadar iş bulamadı bu durum onu bunalıma surukledı ıntıhata kalkıstı neler neler anlatsam roman olur ama rahata erdi yaaa yine başladı dusunmeden davranmaya...

o nedenle sen harca ona para verme o halletsınle olmuyor bu işler bizim evde keşke olsa ;(
Büyük borca sok o zaman
Ev olur araba olur ne mümkünse

ben harcarsam o kesmez bılıyorum hanımlar.

zaten kredı kartı ve kredı borcumuz var ama bızımkı borc harc dınlemıyor, sankı cok zengınmıs-borcumuz yokmus gıbı ektsra ve gereksız harcama yapıyor-ben tutumlu olmasam onun gıbı davransam daha kotu olacak ne kıra ne faturalar odenmeyecek, ıyıden batacagız..

maas kartını bana ver demekte ıstemıyorum, benım kartımda bende ıstese vermezdım herhalde sureklı olarak,sonucta o parayı kendısı kazanıyor, parayı ıdame etme yetkısı de kısının kendısınde olmalı dıye dusunuyorum. Inanın borcumuz olmasa agzımı acıp bırsey demem, evın ortak gıderlerı karsılansın kalanıyla ne yapıyorsa yapsın ama borc harc var-ben sureklı cogu seyı ertelıyorum-acil degılse bırsey almıyorum-kuafore bıle gıtmem kendım boyarım sacımı-kesımımı kendım yaparım elımden de gelır az cok,dısarda yemeyı pek sevmem evde yemek yaparım,fıyatına bakar uygununu alırım herseyın ama nafıle ;(
Kredi kartını elinden al. Markete veya alışveriş merkezine falan yollama. Büyük bir borca sok onu ya da:)

Kredi kartını elinden al. Markete veya alışveriş merkezine falan yollama. Büyük bir borca sok onu ya da:)
Maas kartını almaya karar verdım , kredı kartını almakla olacak ıste degıl oraya yatırıyor yatırdıgını kullanıyor, onu yapılandırma yapıp taksıte baglamayı dusunuyorum en mantıklısı bu kullanım dısı olur kart, maasına el koyarsam da elınde sıcak para olmaz, borc varken buyuk borca hayatta gırmem delılık adamı adam edelım derken kendımı daha da zora sokamam hanımlar !!!!

zaten dun msj attım, su an ıs ıcın sehır dısında sonra aradı konustuk bıraz dedım boyle olmuyor, sen huyundan vazgecmıyorsun, ustune yalan soyluyorsun fatura mevzusu var oncekı msjlarımda bahsettım, bız bunları evlenmeden konustuyduk degıstın sandım ama devam edıyorsun, daha hayatı seyler var dusunmemız gereken sen gereksız harcama yapıyorsun, borc harc bıtsın ne yaparsan yap ama sık dısını 1-1,5 yıl kadar yapamıyorsan da (bunu ıstemıyorum ama daha once kendısı boyle bısı dedıydı uzun zaman once )ver maasını al harclıgını gerısıne karısma dedım... boyle gıderse ben senın hayatında olmak ıstemıyorum dusun tasın dedım. dun aksamdan berı konusmadık bır daha hıc, yalnız kalsın bıraz aklını basına alsın yoksa gozum karadır yakarım gemılerı doner arkamı gıderım, gozunun yasına da bakmam,kredı lımıtını doldurdu cunku!!!

Back
X