müslüman kemiklerinden yapılmış bir kilise!!!

suvesabun

Rabbim yolundan ayırma!
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.859
12
41
Çek cumhuriyetinin sedelik şehrinde çok enteresan bir kilise var

Kilise ne tahtadan ne betondan ne de demirden...
MÜSLÜMAN kemiklerinden...

1218'de dönemin papası haçlı savaşlarında öldürülen müslümanları gurur ve övünme aracı olarak getirtmiş ve bunların kemiklerinden kilise yaptırılmasını emretmiş.

40.000 müslümanın kemikleri toplanarak da emir yerine getirilmiş

Müslümanlara terörist diyen 'haçlı zihniyetinin' terörünü göstermek için bir bakın

Korkunççççç

Ders üstüne ders vermeye çalışanların vahşiliğine bakın...

RABBıM cumlesının belasını versınO KEMIKLER HER BIRI HANCER OLUP ONLARIN YUREKLERINE 7 CEDINE SAPLANSINNN CIGERLERI YANSINNNN ırkımızdan canımızdan kanımzdan bırılerınn kemıklerınııı dalga gecermıs gıbı bıde kılıselerını suslemıslerrr RABBIM onları islah etsınnn yuregımızı yakanların yuregını yaksınnn

Son düzenleme:
vahşet,rezillik,müslümanları aşagılama
allahım elbetvakti gelince bunların cezasını verecek

Televizyonda gösterilmişti.O zaman da dehşete kapılmıştım.Olamaz böyle bir şeyyyyyyyy.

cok kotu yaaaaa yazik.sok oldum.
paylasimin icin tsk canim

ılk kez okudum ve gördüm.Gerçekten dünyaya insanlık dersi vermeye çalışanlara bir bakın hele

:1shok:Aman Allahım..senağlama senağlama senağlama Allah kahretsin bunları ve bunlar gibileri..ne denir..:1no2: paylaşımın ve bilgilendirmen için teşekkürler canım..benneyaptımki

bir yerde daha okumustum sanirim italya daki bir kilisedeydi
kendi olulerinin kemiklerinden yapilmisti avizeler filan simdilerde turistik amacla kullaniliyormus
cok yazik

arkadaşlar benimde ilk gördüğümde içim yanmıştı ama maalesef elimizden bir şey gelmiyor işte... :sm_confused: ama onlar bu dünyada eğlensinler rabbim onları öbür dünyada mahfedecek... :Saruboceq: çok kötü görüntüler gerçekten de... :çok üzgünüm:

Allah'ım ya bunların ölüye de hürmeti yok...
ınsan bi mezar yapar ya, yazık ya...
Birde sıra sıra dizmişler, sergiliyorlar :mymeka:
Yazık çok yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…