Müslüman dünyası güzellik yarışması

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Endonezya’da ilk kez düzenlenen Müslüman Dünyası Güzellik Yarışması’nı Nijerya’dan Obabiyi Aisha Ajibola kazandı.

Altı ülkeden 18 güzelin katıldığı yarışmada Endonezya ve Malezya güzelleri ile finale kalan 20 yaşındaki şehir planlama öğrencisi Aisha, ismi açıklandığında gözyaşlarına boğuldu ve bir kendisine uzatılan Kuran’ı öptü.

Ödül olarak yaklaşık 2 bin 200 dolar (4 bin 400 TL) ve Hac seyahati kazanan Aisa, “Allah biliyor ya kazanacağımı hiç tahmin etmiyordum. Bunu bütün Nijeryalı kadınlara ithaf ediyorum” diye konuştu.

ABD’den katılacağı söylenen güzel ise annesinin ani hastalığı nedeniyle yarışmadan çekildi. Gelecek yıl yarışma Brunei’de düzenlenecek.

Saçma bence.

Hoş diğer güzellik yarışmaları da saçma geliyor ya neyse.

Güzellik yerine bilgi yarışması daha makbul olurdu bence

güzellik yarışmalarının hepsi saçma, kim belirliyor bu kriterleri, diğerleri neden o kriterleri kabul ediyor

bi de bebek güzellik yarışmaları var, onlara hepten sinir oluyorum

Diğer güzellik yarışmalarının güzellik kriterlerinin dışında değerlendirme yapılmış sanırım
Eğer benim anladığım gibi düşünüldüyse takdir ediyorum

insanların güzelliklerinin kıyaslanması, yarıştırılması bana hep çok çağdışı gelmiştir...
ortaçağın köle pazarları gibi...
hele iç güzellikler yarıştırıldıysa kimsenin haddine değil kimin daha iyi, daha merhametli, imanlı v.s. olup olmadığına karar vermek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…