kızz konu benim bakkkkk:))eyyy mükemmel ülke eyyy özgürlükler ülkesi
tabii tabii
çok korkuyorsunuz dimi her olayın içindeler dimi sizi gidi sizi
birde biletleride satmışlar dilerim bi yanlışlık olmuştur
biliyorumkızz konu benim bakkkkk:))
şaka şaka yaz tabii. orada başka şeydi yazmak istediğim
yok yaa. başka emrin:))biliyorumbirazdan profiline girip bütün konularına yazcam ama bilgisayar çok ısınıyor hayrına bi leptop soğutucu alda gönder sende para çoktur
NT de indirim varmış.biliyorumbirazdan profiline girip bütün konularına yazcam ama bilgisayar çok ısınıyor hayrına bi leptop soğutucu alda gönder sende para çoktur
bilmemki kaç çekirdekNT de indirim varmış.
ordan alsana
hem neden çift çekirdekli değil bilgisayarın?
bilmemki kaç çekirdekaman yok götürürz bi bilgisayar programcısına aklar paklar temizler ikinci el zaten gittiği yere kadar gitsin sonra bakarız bide soğutucu tamamdır para harcayamam şimdi cimriyim ben mayıs gelsin tek kredi kartı var ondanda kurtulcaz oohh mis
ya bu arada nt kitapçı diimi neden yaptınki böyle bişey ntye tam odaklanmamıştım zira almayı düşünmediğim içinşaka yaptım NT den alma.
hocaefendinin orasıya bu arada nt kitapçı diimi neden yaptınki böyle bişey ntye tam odaklanmamıştım zira almayı düşünmediğim için
kii düzelteyim varmış teknoloji ürünleri
nt neden almayım benim sebebim var gerçi almamak için ama
valla benimki çift çekirdek ama sanırsın ki dedem zamanında almış getirmişim .. İşkence resmen sayfalarda gezmek telefonum garantide olmasa muhtaç olurmuydum buna hızı güya 2.1 ghz yürü git beni kandırıyo sanırsın 1 ghz ilk aldığımda iyiydi gerçi kereta ama beni şimdi zenfone 6 ya muhtaç ediyo düşün artıkNT de indirim varmış.
ordan alsana
hem neden çift çekirdekli değil bilgisayarın?
muamele yerine muayene yazmışım. :)Bu bireysel bir vakadır kanımca.Yakın zamanda ablam ve eniştem New Jersey'e uçtular.Enişteme normal bir muayene yaparlarken ablamın saç diplerine kadar bakmışlar.
Benim adım Khan filmini biliyorsunuzduraslında olaylara objektif bakarsak ben müslüman olduğum halde hatta kendimce gereklerini yerine getirmeye çalışıp bilgi sahibi olduğumu düşünmeme rağmen Nijerya Senegal Somali ve benzeri ülkelere gidemem korkarım hatta Arabistan da bile rahat edemem çünkü İslamiyet hep kötü yaşanılıyor kötü lanse ediliyor biz islam bu değil desekte insanlar yaşanılanı görüyor ve doğal olarak korkuyor hele hele avrupa hep islam adı altında hep terör oluşumları ile çoğul ölümler yaşıyor. Bu haberdkiler neden alınmadı bilmiyorum ama bu onuya değinmek istedim nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?