Güzel bulduklarımda oldu, maalesef beğenmediklerimde. Deneye deneye almak lazım.
Delina, Cassili, terracota, Goog girl gone bad instagram sayfasında güzel yorumlarına aldanıp almıştım olmamışlar, kullanamadım. Bazıları güzel diyor..herhalde yapım aşamasında yapanlar tam ayarlayamıyorlar bazen. Heleki terracota berbat sakın almayın bence tabi karar sizin.
Royal muska, EL modern muse la rouge, rouge malachite güzeldi. En çok royal muskayı beğendim, sadece kalıcılığı azdı.
Addict to life fena değil diyebilirim.
Narkotic venüs erkeğe daha çok yakıştırdım ilkin ama zamanla parfüm demlendikçe sanırım bana da gider gibi geldi hoşuma gitti.
Coco vanilla da güzel ama yine erkek arkadaşıma verdim. Niche kokular unisex deniyor ama bence daha çok erkeğe giden kokular oluyor. (Dekantta denediğim orjinal Amouge sunshine parfüm de erkeğe daha uygundu..her kadın taşıyamaz..puro kokusu gibiydi, değişik bir kokuydu, kayısı notalarda var ama belli değil, gourmand tarzı deniyor fragrantica yorumlarında ama o da sonradan zaman verdikçe kokuya a evet sanki biraz diyor insan :)
Cocain güzel denebilecek ama ağır bir koku 3 ml lik deneme boyla denenip de büyük boy tercih edilmeli..riskli bir koku. Bu arada kokular ilk geldiklerinde hepsi pek iyi değildi..çok pişman oldum birden çok koku sipariş ettim diye..sonradan 1 ay sonra belki daha fazla demlenince güzel oluyor.