Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Musallat olan 3 harflileriniz var mı ? Inanılmaz ama gerçek olan konular....
Bu konu gerçekten çok sıkıntı verici ben kendimden biliyorum siz neler yaşadınız ? Nasıl atlattınız ? Neden geldiler ? Sıkıntılarımızı paylaşalım bayanlar ... Gerçekten çok ürkütücü ama gerçek
Bu konu gerçekten çok sıkıntı verici ben kendimden biliyorum siz neler yaşadınız ? Nasıl atlattınız ? Neden geldiler ? Sıkıntılarımızı paylaşalım bayanlar ... Gerçekten çok ürkütücü ama gerçek
ber korkunç rüyalarla alakalı bir konu açmıştım ama kapanmıştı,yüksek ihtimalle bu konu da kapanacak uygunsuz diye.... kapnmadan söyleyeyim o zaman öyle musallat felan olmadı ama gece halk arasında karabasan diye tabir edilen şey çok olurdu ve korku kaplardı içimi kuran okuyarak ve dua okuyup yatarak atlattım şükür şimdi hala oluyor arada sırada ama offfffff diyorum dönüp yatıyorum:)
ber korkunç rüyalarla alakalı bir konu açmıştım ama kapanmıştı,yüksek ihtimalle bu konu da kapanacak uygunsuz diye.... kapnmadan söyleyeyim o zaman öyle musallat felan olmadı ama gece halk arasında karabasan diye tabir edilen şey çok olurdu ve korku kaplardı içimi kuran okuyarak ve dua okuyup yatarak atlattım şükür şimdi hala oluyor arada sırada ama offfffff diyorum dönüp yatıyorum:)
hatta lambanın açılıp kapanmasını görünce aldım elimi telefonu napçağımı bilemedim bi yandan dua okuyorm bi yandan arkadaşımı arıyorum lamba açıldı kapandı diye dylüyorum komik ama tırstım yani allahtan başka kmseden korkum yok ama görmediğimz üçün ürkütüo