- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 44
- Konu Sahibi aangelface
-
canım bn 1 ay kadar kaldım amcamla halam kaldı orda 1-2 sene kadar amcam askerdi ikiside bekardı abili kardeşli bi evde kaldılar muş merkez gerçekten çok güzel bir yer ve güvenilir insanlarını kendim degördüm halamn anlattıklarını da biliyorum hala o isanarla görüşürler içinrahat olsun güzel yer
Benim bi arkadasım pek sevmemisti
İnsanlarını sevmemisti.. Fazlasıyla insan ayırdıklarını söylemisti.. Çok açık yazamadım ama umarım anlamıssındır..neden korktuğu için mi ?
nİnsanlarını sevmemisti.. Fazlasıyla insan ayırdıklarını söylemisti.. Çok açık yazamadım ama umarım anlamıssındır..
Ben ilk oraya atandım güzel ve sakin bir yer merkezi yani ilçeleri için aynısını söyleyemem.Merkezde olduğunuz için sanslısınız sosyal yönden pek hareketlli değil sıkılır mısınız bilmiyorum mecburiyet caddesi var(cumhuriyet caddesi) hersey orda isini de orda hallediyorsun gezmenide...Onun dısında insanları iyi ve saygılıdır batıda göremediğimiz saygıyı orda gördüm diyebilirim öğretmenim bu arada.Kaygınızı anlıyorum ama suan batı da doğudan farksız.Allah yardımcınız olsun.arkdaşlar sadece merak ettiğim güvenli bir bölge mi muş merkez ilçeleri değil lütfen yardımcı olursanız sevinirim eşiniz orda görev yapmak ile ilgili ne yorum yapıyor ya da sizin gözlemledikleriniz.şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben ilk oraya atandım güzel ve sakin bir yer merkezi yani ilçeleri için aynısını söyleyemem.Merkezde olduğunuz için sanslısınız sosyal yönden pek hareketlli değil sıkılır mısınız bilmiyorum mecburiyet caddesi var(cumhuriyet caddesi) hersey orda isini de orda hallediyorsun gezmenide...Onun dısında insanları iyi ve saygılıdır batıda göremediğimiz saygıyı orda gördüm diyebilirim öğretmenim bu arada.Kaygınızı anlıyorum ama suan batı da doğudan farksız.Allah yardımcınız olsun.
valiliğin oralar sanırım saray mahallesi. genelde memur vs kesimin kaldığı yer. Sıkıntılı bir yer değilarkadaşlar muş saray mahallesi hakkında bilgi verir misiniz?
sormak istediğin birşey varsa herzaman sorabilirsin :)asmunikal çok teşekkür ederim .eşim polis inşallah bizim için iyi olur çok sağol yprum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?