• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muş muş Muş'ta yaşayan polis eşleri !!!!

aangelface

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
323
366
53
44
arkdaşlar sadece merak ettiğim güvenli bir bölge mi muş merkez ilçeleri değil lütfen yardımcı olursanız sevinirim eşiniz orda görev yapmak ile ilgili ne yorum yapıyor ya da sizin gözlemledikleriniz.şimdiden çok teşekkür ederim.

canım bn 1 ay kadar kaldım amcamla halam kaldı orda 1-2 sene kadar amcam askerdi ikiside bekardı abili kardeşli bi evde kaldılar muş merkez gerçekten çok güzel bir yer ve güvenilir insanlarını kendim degördüm halamn anlattıklarını da biliyorum hala o isanarla görüşürler içinrahat olsun güzel yer

canım bn 1 ay kadar kaldım amcamla halam kaldı orda 1-2 sene kadar amcam askerdi ikiside bekardı abili kardeşli bi evde kaldılar muş merkez gerçekten çok güzel bir yer ve güvenilir insanlarını kendim degördüm halamn anlattıklarını da biliyorum hala o isanarla görüşürler içinrahat olsun güzel yer

canım yeni mi kaldın yani bu sene olaylarda ordamıydın

yeni sayılır canım ama merkezdeki insanlar farklı iyiler görgülü saygılı edepli insanlar insana değer veriyolar polis asker diyip kötülemiyolar ama tabi kesin birşey diyemem

arkdaşlar sadece merak ettiğim güvenli bir bölge mi muş merkez ilçeleri değil lütfen yardımcı olursanız sevinirim eşiniz orda görev yapmak ile ilgili ne yorum yapıyor ya da sizin gözlemledikleriniz.şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben ilk oraya atandım güzel ve sakin bir yer merkezi yani ilçeleri için aynısını söyleyemem.Merkezde olduğunuz için sanslısınız sosyal yönden pek hareketlli değil sıkılır mısınız bilmiyorum mecburiyet caddesi var(cumhuriyet caddesi) hersey orda isini de orda hallediyorsun gezmenide...Onun dısında insanları iyi ve saygılıdır batıda göremediğimiz saygıyı orda gördüm diyebilirim öğretmenim bu arada.Kaygınızı anlıyorum ama suan batı da doğudan farksız.Allah yardımcınız olsun.

Ben ilk oraya atandım güzel ve sakin bir yer merkezi yani ilçeleri için aynısını söyleyemem.Merkezde olduğunuz için sanslısınız sosyal yönden pek hareketlli değil sıkılır mısınız bilmiyorum mecburiyet caddesi var(cumhuriyet caddesi) hersey orda isini de orda hallediyorsun gezmenide...Onun dısında insanları iyi ve saygılıdır batıda göremediğimiz saygıyı orda gördüm diyebilirim öğretmenim bu arada.Kaygınızı anlıyorum ama suan batı da doğudan farksız.Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun çok çok sağolun

merhaba canım. bende muşluyum.. Muşta rahat edeceğini düşüyorum. van ki, diyarbakır gibi büyük bir şehir değil ama yaşanılamayacak kadar kötüde değil.. halkına gelince, bence herhangi bir sıkıntısı yok:) her yerin iyi ve kötü insanı vardır.. Ama genel anlamıyla, bayanlara saygı duyulan bir yer. Mesela otobüse binersen, erkekler mutlaka yer verir. yaşlı amca bile olsa :)

@asumikal öncelikli derdim güvenlik yani malum doğu görevi ve emniyet mensubu eşim .küçük çocuğum var kreş vs ama dediğim gibi önceliğim sağsalim gidip dönmek.

Back