muş muş Muş'ta yaşayan polis eşleri !!!!

aangelface

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
323
366
44
Merhaba arkadaşlar eşim brans polisi ve muş merkezde çalışacak lütfen şu an orda eşi görev yapanlar bana bilgi verebilir mi ???

ilçesinde görev yapan polislerden oraya yerleşenleri biliyorum ama merkez ilçelere göre biraz daha karışık. Yine de birçok yere göre sakin bile sayılır.
Şuan ortalık karışık, Güvenliğin pek garantisi yok.

Canim ben musta yasiyorum esimde polis merkezdeyiz. Suan musta sikinti yokmus esim oyle dedi ben ailemin yanindayim. Guvenlik anlaminda rahat bir yer sakin olabilirsin

Ayrica ilcelere gore merkezi cok daha rahattir. Ilcelerinden ozellikle varto ve bulanik baya karisik malesef. Ama merkezi rahat

pinkstrap arkadaşım çok sagol .sen orda mi yaşıyorsun nolur bana biraz daha bilgi ver
ben muşta büyüdüm oralar bir tunceli bir hakkari bir van bir bitlise göre çok daha iyi durumda..ben vanda görev yaparken de muştakiler sadece şehrin gelişmemiş yapısından dertlilerdi..yani diğer illere göre daha rahat eder eşiniz muhtemelen..son günceller vurmadıysa orayıda

inşallah canım çok sağol cevap için.

Ben şuan muşta yaşıyorum.sormak istedıgınız varsa sorun. Ben bi polis yada asker eşi degılım ama Eşim devlet kurumunda müdür ve dogu gorevı için burdayız. 2 . Yılımız burda kısmetse yaza dogu gorevımız bıtıyor batıya geçiyoruz. Saray mahallesıne çok yakın oturuyorum. Merkezi yerlerdır. Doguda şuan tercıh edılecek yerlerden bırı muş tur inanın çok rahat edersınız. Asker ve polis arkadaşlarımız var goruştugumuz şükür dıyolar. Ama bu söyledıklerım sadece merkez için gecerli ilçelerı karışıktır. Varto ve bulanık gıbı

Bende polis eşim 40 gün oluyo doğum yapali muşa tayinimiz çıktı çok Merak ediyorum oralari ve korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…