• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mürdüm yemek-yatak odası aksesuar yardımı

nonaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
224
6
66
Balıkesir
kızlar bu yemek odasını almayı düşünüyorum.evim kira..salonumun bir bölümü kartonpiyerle ayrılmış sanki yemek odası havasında hem salona ait hem de değil..evsahibi duvar kagıdına izin vermedi.sizce yemek masasının arkasındaki duvara ne renk bir tablo yakışır..ve sizce diğer detaylar nasıl olmalı..duvarların rengi fildişi..yerler ağaç parke..

$murdumyeme_2011425123519.webp

bir de iki kaşıklık tv sephası yerine bu duvar ünitesini almayı düşünüyorum..ne dersinizz?

Eklentiler

• $murdumduva_201131294013j.webp
    $murdumduva_201131294013j.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 966
Son düzenleme:
Tabii zevk meselesi ama bu tür renklerin modası geçicidir.Ben de bayılırım mor ve mürdüm tonlarına.Ama çabuk sıkılırsınız.Biraz daha düşünün bence yemek odasını almadınızsa eğer.En güzel kararları vermeniz ve mutlu olmanız dileğimle.

aslında bi taraftan da senin gibi düşünüyorum..bu haftasonu almak için inegöl e gidicez kısmetse..orda çok model varmış ve daha uygun oluyomus.ama bi gün de gezerek bitiremezsin diyolar..bizimse sadece 3-5 saatimiz olucak..işte böle netten fikir edinmeye çalışıyorum..galiba kör olucam :14:

Orada çok çeşit olduğunu duymuştum.Umarım gönlüne göre bir takım bulur ve alırsın.Kolay gelsin.Allah işinizi rast getirsin inşallahh:nazar:

gülee gülee kullanmak Allah nasip etsin çok güzel mobilyaların,Duvara ne yapabilirim diyosun beyaz ayna veya beyaz fotoğraflık küçük küçük çerçeveler şeklinde düşüne bilirsin hoş gözüküyo...

gülee gülee kullanmak Allah nasip etsin çok güzel mobilyaların,Duvara ne yapabilirim diyosun beyaz ayna veya beyaz fotoğraflık küçük küçük çerçeveler şeklinde düşüne bilirsin hoş gözüküyo...

daha güzelleri senin olsun inşş..öncelikle daha temel bi sorunum var canımmm..halı ve perde uyumuu :18::18::18: ne diyosunnn:77:

Back
X