MURAT EĞİTİM KURUMLARI KPSS KİTAPLARIMI SATIYORUM... (buyrun topiğime)

masal2014

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
2.490
388
128
Merhaba arkadşlar,

Murat Eğitim Kurumları KPSS Kitabı, Genel Kültür-Genel Yetenek;

-Soru bankası,
-Küçük konu anlatım cep kitabı,
Tek tek tüm derslerin konu anlatımlı kitabı test kitabı,
-dershanede not ettiğim bütün dersler (özellikle tarih ve matematik)
-çözülmemiş yaprak testleri....

Bunların hepsine 500 tl ye sahip olabilirsiniz arkadaşları... Kitaplarımın hepsi tertemiz hiç çözmedim açıkcası o yüzden kazanamadım zaten =)) fiyat çok geldiyse indirimli veririm halledilir....

almak isteyen varsa resim de isterseniz yükleyebilirim... almak isteyenlere pazarlık payı da bırakıyorum arkadaşlar =))

hepinize başarılar..... teşekkürlerr =)

Şaka yapıyor olmalısın 500 tlye dershaneye gidip üstüne hem pratik bilgi hem de senin çıkardığın bütün notlar elde edilebilir, hızlandırılmış kurs için söylüyorum. Bir telefon satmıyorsun kitap+ not satıyorsun. En fazla 100 tl eder biraz abartmışsın, yazmak istedim

notlarımdan dolayı öyle fiyat wermiştim ama 100 e de weririm tabi... farketmez almak isteyen warsa hemen weririm...

sen kafamı buluyorsun

çok güzel not aldıysan nasıl kazanamadın?Ayrıca kitap satan sitelerdeki fiyatlara bakarsan elindeki kitapların değerini anlayabilirsin.

notlarımı çok güzel tuttum ewet ama kazanamamın sebebi notları ewe geldiğimde tekrar etmiyordum yazıyordum süslüyordum yazılarımı ama çalışmadım hiç ondan canım.... yoksa notların suçu yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…