Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur alyansı çıkardı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Evlendiklerini tüm dünyanın bildiğini söyleyen ve bu yüzden alyansa gerek olmadığını düşünen Murat Dalkılıç, eşi Merve’nin de yüzük takmadığını belirtti.
252992_660_320.jpg

"Alyans takmaya gerek yok!"

Akşam'dan Mazlum Aydın'ın haberine göre
yaz ayında Merve Boluğur ile masalsı bir düğünle evlenen Murat Dalkılıç, ev yaşantısından bir hayli mutlu…

Nikâh sonrası ortalıkta çok sık görülmeyen ikiliden Dalkılıç, evliliklerinin bomba gibi gittiğini söylerken yeni yaşantısı hakkında da açıklamalarda bulundu. Göbeğinin çıktığı dikkatlerden kaçmayan şarkıcı, bu durumu eşi Merve Boluğur’un marifetli ellerine borçlu…

Eşinin çok güzel yemekler yaptığının altını çizen şarkıcı, ‘Sabah kahvaltısı, akşam yemeği hepsi önüme geliyor’ diyerek memnuniyetini dile getirdi. Alyans takmadığı gözlenen Dalkılıç, bu olayı ilginç bir nedene bağladı. Evlendiklerini tüm dünyanın bildiğini söyleyen ve bu yüzden alyansa gerek olmadığını düşünen Dalkılıç, eşi Merve’nin de yüzük takmadığını belirtti.

Evlendiklerini tüm dünyanın bildiğini söyleyen ve bu yüzden alyansa gerek olmadığını düşünen Murat Dalkılıç, eşi Merve’nin de yüzük takmadığını belirtti.
Eki Görüntüle 1710167

"Alyans takmaya gerek yok!"

Akşam'dan Mazlum Aydın'ın haberine göre
yaz ayında Merve Boluğur ile masalsı bir düğünle evlenen Murat Dalkılıç, ev yaşantısından bir hayli mutlu…

Nikâh sonrası ortalıkta çok sık görülmeyen ikiliden Dalkılıç, evliliklerinin bomba gibi gittiğini söylerken yeni yaşantısı hakkında da açıklamalarda bulundu. Göbeğinin çıktığı dikkatlerden kaçmayan şarkıcı, bu durumu eşi Merve Boluğur’un marifetli ellerine borçlu…

Eşinin çok güzel yemekler yaptığının altını çizen şarkıcı, ‘Sabah kahvaltısı, akşam yemeği hepsi önüme geliyor’ diyerek memnuniyetini dile getirdi. Alyans takmadığı gözlenen Dalkılıç, bu olayı ilginç bir nedene bağladı. Evlendiklerini tüm dünyanın bildiğini söyleyen ve bu yüzden alyansa gerek olmadığını düşünen Dalkılıç, eşi Merve’nin de yüzük takmadığını belirtti.
ben de kafama göre kıyafetime göre bazen takıyorum bazen takmıyorum alyans eşim de kendi isteğiyle parmağına dövme fln yaptırdı yüzük sevmiyo.. Bu tarz simgeler bana çok mantıklı gelmiyo.. Hatta eşim koluna ilişki tarihimizin yazdığı bi dövme de yaptırdı daha yeni ben de kızdım ne geek var böyle şeylere diye... Sevmiyorum yaa.. Ölümlü dünya bugün var yarın yokuz.. Tüm tarihler, tüm duygular zaten kalbimizde.. Biz asıl orda taşıyalım gerisi boş bana göre de..

bende takmıyorum ne yani takınca mı tamamlanıyor evlilik iyi yapmışlar alyansa ne gerek var gönül bağı olduktan sonra. dirseklerine kadar altın bilezikle dolaşmayı seven insanımızın saçma sapan şeyleri işte parmağında o yüzüğü taşıyıp istediği gibi davranan onca insan varken hiç bir anlam ifade etmiyor takılan yüzükler...

Aslında dövme en güzeli .
İğne fobim olmasa dövme yaptırırdım

Ben de bazen takmiyorum eşim de öyle zaten ,o mu bağlıyor insanı, arada takiyorum.

Tamam bunlarınkini herkes biliyor doğru ama normalde takılmamasına karşıyım bekarken hoşlandığım bir erkek olduğunda direk parmağına bakardım alyans var mı diye yoksa ona göre yazılırdım :KK53:
Alyans takmayıp etrafında kendisine kur yapan insanlar olursa kusura bakmasın kimse bekarım bekarsın asılabilirim gayette. Yüzük şart eşim takmasa parnağını keserim o kadar En Büyük KK

Valla saygim sonsuz ikisi anlasmis ikisi de ayni sekilde dusunuyor skinti yok..
Ben sahsen seviyorum yuzuk takmayi, hele alyans fln nebilim cikartasim gelmezdi..

Yüzük takmaktan rahatsız olabilir insan saygı duymak lazım aslında
Ama işin tuhaf kısmı bu durumun bu kadar büyüyüp magazine taşması

X