Kalıcı Makyaj Uygulamaları Murat ak...l hiç memnun kalmadım makyaj mer.....si

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

hosbess

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.144
1.239
333
Uzak durun ... dudak ve kaş uygulaması yaptırdım.kaşım çok erken açıldı kızararak tabi. Dudağımdada hiçbirşey kalmadı .acımayacak deniliyor fakat acıyor .özellikle dudak felaketti.sosyal hesaplarında herkes çok memnun(çünkü yorumları siliyorlar) bende uzun bir takip sürecinden sonra gittim ama kandırıldığımı anladım .şikayetlerimi sosyal hesaplarından kendi uygulama resmimin altında sorduğumda özelden arayıp ve mesaj atıp saçma sapan tartışmakta hesap sormakta ve silmektedir.şikayetlerime karşılık tek çözümü rütuş teklif etmek(ücretli).aksaklıklara karşı tek tepkisi müşteri suçlayarak "işte sen rahat durmadın bende rahat çalışamadım ondan başarısız oldu "gibi profosyonel olmayan cevaplarla kendini savunuyor .zaten memnun kalmadığım bir uygulamayı acıyı tekrar neden yaşamak isteyeyimki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…