tamam canım ALLAH RAZI OLSUNaynacım hafta sonu giremem ben yine .. liste sonuna kadar 1000 okurum eklersen sevinirim .. dua biter de baska duaya baslarsanız beni unutmayın
az daha sabır evetsizlerden de Allah razı olsun Allah bigün mutlaka güldürecek yüzümüzü buna inanıyorum
sadece sabır...
tamam canım ALLAH RAZI OLSUNisrafil,heplglessgirl,pembe-panter20venara 27 arkadaşlar için 600 er tane okudum sırası gelince eklermisin aaynaa
KUSURA BAKMA CANIM YA GÖZÜMDEN KAÇIYOR İNAN PC AÇIK OLUYOR AMA BEN DE ŞUAN KİTABIN BAŞINDA MAT ÇALIŞIYORUM HAYIRLISI BAKALIM SEN NASILSINaynacim ben sehribana okumustum 1000 tane diger sayfalarda yaziyor onuda eklersen 1000 tane.
nasilsin neler yapiyorsun nasil gidiyor hazirlanman sinava
HAYIRLISI CANIM İZİN ZAMANI DİNLENİRSİN BENİM DE CANIM SIKILIYOR AMA ELİM MAHKUM BU SINAVI KAZANMALIYIM BİR SENE DİŞİMİ SIKACAĞIMonemli degil :)) ALLAH zihin acikligi versin.. bende napim bir kac gundur annem yanimda hava cok guzel canim SIKILIYOR . disariya cikalim diyorum ama yazik pek yuruyemiyor dizinden sirtindan dolayi simdide uzandi koltuga uyuyor .. benimde canim SIKILDI dedim bakim bir buraya.. arkadasta yok burda pff izin zamani gelseydide tr ye gelseydim..
HAYIRLISI CANIM İZİN ZAMANI DİNLENİRSİN BENİM DE CANIM SIKILIYOR AMA ELİM MAHKUM BU SINAVI KAZANMALIYIM BİR SENE DİŞİMİ SIKACAĞIM[/QUOTEi
insallah alirsin.. rabbim buyuk..
inşallah canım Türkiyede hangi ile geleceksin
götürür götürür sıkma canını sen hamişsin seni üzmesin eşinkendim kayseriliyim ama esim sarkislali onun icin sarkislaya gidecegiz nolursun beni kayseriyede gotur diyorum tamam diyor ama herhalde yine 1 gunlugne felan goturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?